Exclusiv! Mutu și-a dus soția gravidă la detoxifiere, la Bodrum. Cât au slăbit

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu și Sandra Bachici au mers la o clinică de detoxifiere din Bodrum, unde s-au lăsat pe mâna specialistului Cesur Durak
Adrian Mutu și Sandra Bachici au mers la o clinică de detoxifiere din Bodrum, unde s-au lăsat pe mâna specialistului Cesur Durak

Testele de sarcină pe care Sandra Bachici le-a făcut în ultima vreme îl dau pe Mutu tătic a patra oară. Fostul fotbalist a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că cei doi așteaptă confirmarea specialiștilor, pentru a se asigura că rezultatele sunt adevărate. Vestea nu a venit pe neașteptate pentru cei doi, pentru că își doreau de mult să facă un copilaș împreună.

Ei bine, pentru că sarcina își va spune cuvântul asupra trupului de fotomodel al Sandrei, ea și Adrian Mutu au vrut să „fure startul” și au plecat la clinica de detoxifiere Sianji Wellbeing Resort din Bodrum, Turcia. Acolo, cei doi urmează un program strict de alimentație, format din diferite sucuri de fructe și legume, și, colac peste pupăză, fostul fotbalist a renunțat să mai consume carne.

Nu este prima oară când merg la Bodrum pentru detox

„Este al doilea an în care eu și Sandra mergem la Bodrum pentru cura de detoxifiere. Am observat că ne simțim mult mai bine și vom continua acest stil de viață. Eu am eliminat carnea din alimentație, mănânc doar pește. Înainte beam foarte multă apă minerală, acum am renunțat, beau doar apă plată. În această perioadă de două săptămâni, eu și Sandra am consumat foarte multe legume și fructe. Shakeuri cu diverse combinații, sucuri de mere, apă alcalină, raw food, salate fără ulei, poți să mănânci burgeri, însă fără carne, doar din legume”, ne-a declarat Mutu.

Sandra a dat jos 3 kg în 2 săptămâni

Briliantul și soția lui s-au lăsat pe mâna lui Cesur Durak, specialist în programul de detoxifiere, dar și CEO al agenției de turism Bonus Travel cu ajutorul căreia au ajuns la clinică, iar rezultatele s-au văzut imediat. Mutu ne-a mărturisit că el și Sandra au slăbit considerabil în perioada de detoxifiere, care a durat 14 zile, fără să depună prea mult efort. „Eu am slăbit 5 kilograme, iar Sandra 3. Nu ne-a fost greu, pentru că suntem obișnuiți cu dietele, ea pentru că a fost model, eu sportiv.  Oricum, Sandra nu avea probleme cu greutatea. Arată foarte bine și cu și fără cele 3 kilograme, a vrut doar ceva benefic pentru sănătate”, a spus Adrian Mutu.

În ce a constat programul de detoxifiere

Așa arată programul de detoxifiere urmat de Mutu și Sandra la clinica din Bodrum
Așa arată programul de detoxifiere urmat de Mutu și Sandra la clinica din Bodrum

Fostul sportiv și soția lui au luat în serios regimul alimentar impus de specialiștii de la clinică. Dimineața, la prânz și seara, 14 zile din 14, alimentația lor a fost formată din sucuri și shake-uri de iarbă de grâu, spirulină, sucuri cu electroliți și probiotice. În tot acest timp, au făcut irigări de colon, numite Colonhidroterapii, dar și exerciții fizice, înot, pilates sau stretching.

Tratamentul urmat de Sandra, în conflict cu sarcina?

Multe mămici sunt de părere că un astfel de tratament de detoxifiere ar trebui urmat în afara sarcinii. Deși specialiștii nu au confirmat, încă, sarcina Sandrei, dacă aceasta este cu adevărat gravidă, ar trebui să urmeze un regim de alimentație complet, care să nu afecteze negativ fătul din burtică. În schimb, contactat de reporterii Click!, specialistul Cesur Durak ne-a explicat că fostul fotbalist și soția sa nu se pot întoarce imediat la un regim de alimentație normal imediat după ce au terminat tratamentul detox. „După cura de detox, nu se recomandă să începi imediat regimul de alimentație normal, ci treptat, trecând la o alimentație raw vegan și numai după aceasta îți poți relua alimentația obișnuită”, ne-a declarat Durak. Totuși, părerile în această privință sunt împărțite și, cel mai probabil, Sandra va apela la sfatul medicului pentru a afla mai multe dacă se va dovedi că poartă în pântece un bebeluș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net