EXCLUSIV Paula Chirilă, în costum de baie, după ce a slăbit 15 kg. Poze rare, de pe Litoral

image
Paula Chirilă, accesorizată din cap până în picioare, la plajăfoto: BLITZ

Paula Chirilă are 45 de ani și a început o viață nouă după divorțul din 2017. În martie ne spunea că a slăbit 15 kg, iar zilele trecute ne-am convins că nu a exagerat cu nimic. Iată cum am surprins-o pe plaja din Mamaia!

Zâmbitoare, acaparată într-o sesiune de "selfies" și aranjată perfect pentru o ședință foto la malul mării. Așa au surprins-o fotoreporterii Click! pe actrița Paula Chirilă, weekendul trecut, în stațiunea Mamaia. Fosta vedetă de la Antena 1 purta un costum de baie întreg, la care a asortat o tunică de plajă din voal, ochelari de soare și o cordeluță improvizată dintr-o eșarfă.

image
foto: Blitz

Legat de silueta Paulei Chirilă, aceeași reacție de "wow, ce bine arată!" am mai avut-o în 2015, când a apărut în costum de baie în emisiunea "Splash! Vedete la apă!", difuzată de Antena 1. Vedeta are forme voluptuoase, dat tonifiate.

image
foto: Blitz

A divorțat acum 3 ani

În decembrie 2017, Paula Chirilă a pus punct mariajului de 12 ani cu actorul Marius Aciu, cu care are o fiică pe nume Carla, în vârstă de 10 ani. „Am slăbit 15 kilograme făcând mult sport. Am renunţat la carbohidraţi (pâine, paste, făinoase, biscuiți etc.), iar activităţile zilnice m-au făcut să fug de colo colo şi să scap de câteva kilograme în plus”, ne povestea Paula Chirilă în luna martie a acestui an.

Citește și:

Paula Chirilă s-a combinat cu un puşti de 27 de ani

Paula Chirilă a adoptat un regim ciudat pentru a slăbi: «Sunt crudivoră de patru ani»

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub acident avioane Heathrow Londra
BeFunky collage (12) jpg
militar pedofil jpeg
auchan png
Alina Gorghiu - FOTO Eduard Enea
image
image
image
image
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif