EXCLUSIV Pepe, tort de 7 etaje la nuntă!


    Foto: Roberto Sălceanu
Foto: Roberto Sălceanu

Au mai rămas şase zile până când Pepe şi Raluca vor ajunge în faţa altarului. Meniul şi muzica au fost stabilite, decoraţiunile puse la punct, rochia şi costumul de ginerică aşteaptă frumos pe umeraş. Click! a aflat câteva secrete din culise.

Nunta lui Pepe (31 de ani) şi a Ralucăi (22 de ani) se anunţă a fi una grandioasă. Cei 300 de invitaţi vor fi serviţi cu bunătăţi a căror nume e greu de pronunţat, iar tortul va fi de 7 etaje, cu fructe şi ciocolată. Petrecerea se va ţine în sala Londra a centrului de evenimente Aristocrat, aceeaşi în care au serbat şi cununia civilă, şi botezul. „Nu au vrut afară, la cort, pentru a se bucura de intimitate în interior.

simeon stalpnicul png

Raluca a ales tortul şi decorul, Pepe s-a ocupat de partea artistică”, a declarat Alexandru Pintilie, managerul centrului de evenimente. La dispoziţia nuntaşilor vor fi 25-30 de chelneri, 15 bucătari şi organizatorii, plus câteva zeci de bodyguarzi. „Noi vom avea circa 20 de bodyguarzi, plus cei cu care va veni Pepe. Va fi o «armată»”, a declarat reprezentantul Aristocrat. La nunta lui Pepe, nu se va fura nici mirele, nici mireasa. „În ziua respectivă o să mă bărbieresc cu un brici, aşa, la caterincă. Rochia de mireasă nu am văzut-o şi nici n-o s-o văd până în ziua nunţii”, a declarat Pepe, în exclusivitate pentru Click!

Le vor cânta câştigătorii de la «Românii au talent»

Programul artistic este şi el bine pus la punct. Vor cânta Brio Sonores, câştigătorii „Românii au talent”, Connect-R, Zuralia Band, Sorinel Puştiu’ şi mulţi alţii. Năşica Andra va cânta în deschidere, dansul mirilor. „Am emoţii, recunosc. Oricine ar avea. Dar sunt mai mult legate de organizare, că vreau să iasă totul bine”, ne-a spus Pepe.

Click! Spune

Pepe şi Raluca s-au cununat civil în aprilie 2012, iar în luna august a aceluiaşi an s-a născut fetiţa lor, Maria. Cununia religioasă este programată duminică, ora 19.00, la Biserica Sf. Spiridon Nou din Capitală.

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg