EXCLUSIV! Sarcina a transformat-o uluitor pe soția lui Ștefan Bănică. Lavinia naște luna viitoare

Ultima actualizare:
Fata fostului șef de stat are trei copii
Fata fostului șef de stat are trei copii

Se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi este destul de activă. Lavinia Pârva (34 de ani) urmează să nască la începutul lunii iunie un băieţel, dar nu a apelat la ajutoare sau şoferi, aşa cum fac alte vedete. Artista preferă să se descurce singură, deşi sarcina avansată nu o mai lasă să se mişte cu uşurinţă. Fotoreporterii Click! au surprins cele mai recente poze cu graviduţa lui Bănică.

A rămas mai puţin de o lună până când Ştefan Bănică (51 de ani) îşi va strânge în braţe cel de-al treilea moştenitor. Mai precis, la începutul lunii iunie el şi Lavinia Pârva vor deveni părinţi de băiat, dar până atunci mai au timp să amenajeze camera, să cumpere biberoane şi alte lucruşoare necesare unui nou-născut.

Nicoleta are 4 copii
Nicoleta are 4 copii

Aceste cumpărături cad în sarcina soţiei regelui rock’n’roll şi se ocupă cu brio de toate acestea. Chiar dacă se află în ultimul trimestru, este destul de activă şi nu a recurs la ajutoare, la şoferi care să îi conducă maşina, deşi se mişcă mai greu acum. Fotoreporterii Click! au surprins cele mai proaspete imagini cu celebra graviduţă Lavinia Pârva şi sunt extrem de diferite faţă de cele pe care şi le postează pe Instagram.

Deși are o sarcină avansată, Lavinia își conduce singură automobilul
Deși are o sarcină avansată, Lavinia își conduce singură automobilul

Marţi, pe la ora 11 dimineaţa,  cântăreaţa a fost surprinsă în zona Timpuri Noi, la apartamentul în care a locuit dinainte să fie cu Bănică. Îmbrăcată în negru, cu paltonaş mov foarte cochet, solista s-a mişcat cu paşi de furnică spre vechea locuință. Se poate observa că sarcina a transformat-o destul de mult. A luat în greutate, iar gleznele i s-au umflat astfel încât încălţămintea sport este cea mai bună soluţie în cazul ei. Cu mâna pe burtică şi extrem de grijulie pe unde calcă, cântăreaţa a luat-o pe străduţe, apoi s-a întâlnit cu mama ei.

Artista va avea un ajutor de nădejde. Mama ei a venit de la Timișoara ca să o ajute cu bebelușul care se va naște
Artista va avea un ajutor de nădejde. Mama ei a venit de la Timișoara ca să o ajute cu bebelușul care se va naște

Se pare că doamna Pârva a venit de la Timişoara ca să îi fie alături fiicei şi ginerelui Bănică, pentru a le da o mână de ajutor cu flăcăul care se va naşte. Viitoarea bunică le va fi de un real ajutor celor doi, aşa că Lavinia o răsfaţă întocmai. Unde se putea mai bine să o răsfeţe decât la o clinică estetică, la tratamente faciale sau masaj. După cum se poate observa, doamna Pârva este ca şi fiica sa, o femeie cochetă, şi nu a ieşit din casă fără puţin machiaj şi o pieptănătură modernă, cu breton.  S-au urcat amândouă în maşinuţa galbenă, apoi au luat destinaţia clinicii unde urmau să se bucure aşa cum se cuvine, înainte de a începe viaţa un pic mai agitată alături de bebeluşul mult aşteptat.   

EBa a ajuns la 90 de kilograme

Lavinia și Bănică formează un cuplu din anul 2011, când artistul era însurat cu Andreea Marin
Lavinia și Bănică formează un cuplu din anul 2011, când artistul era însurat cu Andreea Marin

Primele două sarcini i-au transformat total silueta Elenei Băsescu. Acul cântarului ajunsese la aproape 90 kg. Sunt celebre imaginile cu EBa, surprinse de Click! în ianuarie 2015, cu doar trei zile înainte să-l nască pe Traian Junior (n.r. micuţul a venit pe lume pe 31 ianuarie 2015). Nici când era gravidă cu Sofia Anais, pe care a născut-o pe 1 septembrie. Încă din luna a cincea a început să fie rotunjoară la faţă, iar hainele mărimea XS au fost închise în dulap şi înlocuite cu unele XL. Ambiţioasă cum o ştim, EBa a reuşit să scape de kilograme după ambele sarcini, fiind abonată la sala de sport şi la saloanele de înfrumuseţare.

Luciu, 35 de kilograme la ambele sarcini


    Nicoleta are 4 copii
Nicoleta are 4 copii

Fosta deținătoare a mai multor titluri de miss, Nicoleta Luciu (38 de ani) a avut un corp superb. Cu formele senzuale l-a cucerit pe actualul soț, Zsolt Csergo, însă talia ei a suferit modificări uluitoare, atât la prima sarcină în 2008 când l-a adus pe lume pe Zsolt jr., cât și la a doua, în 2011, când a adus pe lume tripleții Kim, Karoly și Kevin.  Nici mai mult, nici mai puțin de 35 de kilograme a luat în greutate, aceasta fiind de nerecunoscut. Însă, cu multă ambiție, ea le-a dat jos la doar câteva luni după ce a născut.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net