EXCLUSIV Scandal după înmormântarea lui Gabi Luncă! ”Nu au trimis o coroană la cimitir și vor să-i cânte piesele mamei?”

image
Gabi Luncă a murit la începutul lunii aprilie, după ce a fost infectată cu noul coronavirusfoto: arhiva personală

La două săptămâni de la înmormântarea reginei muzicii lăutărești Gabi Luncă, un scandal de proporții este pe cale să izbucnească! Cele trei fiice ale regretatei cântărețe sunt revoltate pentru că sunt asaltate zilnic de diverși artiști de muzică populară care le cer să vândă piesele din repertoriul mamei lor.

Cele trei fiice ale lui Gabi Luncă susțin că au primit oferte financiare consistente pentru piesele mamei lor, pe care aceasta nu le-a mai cântat de 26 de ani. ”Sufletul mamei nici nu s-a dus la Domnul și ei îmi cer piesele ei? Sunt șocată! N-au trimis nici o coroană la înmormântare și acum vor să-i înregistreze piesele, să-și facă reclamă la televizor cu ele? E strigător la cer! Nu le vindem nici pentru un milion de euro! Noi și acum mâncăm de pe urma pieselor mamei mele! Mama mea a scris cântecele astea, linie melodică și versuri, tot, la lumina lumânării! Ea, când a decis să nu mai cânte melodii lăutărești, nici prin casă nu le mai fredona. Sunt cel puțin 10 artiști care mi-au cerut piesele ei, unii au avut tupeul să ne facă și oferte în bani!”, a declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mică  a lui Gabi Luncă, în exclusivitate pentru Click! 

image
Gabi Luncă, alături de cele trei fiice ale ei, Rebecca, Sara și Esterafoto: arhiva personală

Începând cu anul 1993, Gabi Luncă a decis să se retragă complet de pe scena muzicii lăutărești, cântând doar la slujbele Bisericii Penticostale din Bucureşti. Discografia marii interprete de muzică lăutărească însumează numeroase apariţii discografice (ebonite, viniluri, benzi de magnetofon, casete audio, CD-uri şi DVD-uri) ce conţin înregistrări efectuate în perioada 1959-1991 la casa de discuri Electrecord.

Gabi Luncă a dat-o în judecată pe Loredana Groza pentru ”Într-o zi la poarta mea”

În 2012, Gabi Luncă a dat-o în judecată pe Loredana Groza, pentru că solista i-ar fi înregistrat o piesă din repertoriu fără să-i ceară nici măcar voie marii artiste. După mai bine de 6 ani de de lupte în tribunal pe tema dreptului Loredanei de a cânta piesa „Într-o zi la poarta mea“, instanţa i-a dat totuși dreptate Loredanei, pe motiv că piesa este din folclorul românesc, deci putea fi cântată de oricine.

Citește și:

Gabi Luncă, o viață plină de drame: i-a murit o fiică și s-a luptat cu cancerul: "M-am jelit zile întregi"

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
Monica Tatoiu
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png