EXCLUSIV Slujbă specială pentru Gabi Luncă! Rebeca Onoriu: «Familia și frații întru credință își iau adio de la mama»

Ultima actualizare:

    Gabi Luncă a murit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 82 de anifoto: Mediafax
Gabi Luncă a murit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 82 de anifoto: Mediafax

Ultima voce de aur a muzicii lăutărești, Gabi Luncă, a plecat să cânte în ceruri. Luni după-amiază, la Romexpo, familia și frații în credință s-au reunit să o omagieze, în cadrul unei ceremonii speciale. Înmormântarea va avea loc marți, la Cimitirul Dămăroaia.

Gabi Luncă a murit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 82 de ani, după ce s-a luptat cu virusul Covid-19 timp de trei săptămâni, la Spitalul Județean Ilfov. Cântăreața, care învinsese până și cancerul, a cedat în fața virusului care a răpus-o, plămânii săi fiind afectați aproape sută la sută. Nu s-a mai putut face nimic pentru Gabi Luncă, deși medicii au luptat până în ultima clipă. Familia îndurerată a sperat și ea că Gabi Luncă va învinge nemilosul virus. Pentru că ultimul test Covid a ieșit negativ, Gabi Luncă are parte de funeralii creștinești, ea trecând la religia penticostală în tinerețe, după ce a pierdut primul copil.

Fiica lui Gabi Luncă: "Suntem doar familia și pastorii"

Membrii familiei și frații de credință de la biserica penticostală s-au reunit luni la Romexpo, la sala Bisericii Renovatio, unde i-au adus un omagiu. „Ne luăm cu toții Adio! De la mama mea! Nu am crezut nici o clipă că o să o pierdem așa. Am tot sperat până în ultimul moment că va veni acasă, pe picioare, sănătoasă. Suntem doar familia împrejurul ei și frații noștri în credință și pastorii, pentru un ultim omagiu”, a declarat Rebeca Onoriu, în lacrimi, în exclusivitate pentru Click!


    Gabi Luncă și soțul ei Ion Onoriufoto: Facebook
Gabi Luncă și soțul ei Ion Onoriufoto: Facebook

"Nu am cerut demers pentru a o retesta. Nu am cerut autopsie"

Membri familei au făcut luni o slujbă de comermorare a marii artiste, la Romexpo, în lipsa trupului neînsuflețit al acesteia, care va fi scos din spital pentru înmormântare. Familia a respectat regulile Covid și o va scoate din spital pe artistă chiar înainte de îmormântare. „Am decis să oficiem o slujbă fără trupul neîsuflețit al mamei și memoria ei să fie cinstită cum trebuie. La înmormântare se va oficia slujba cu trupul neînsuflețit al mamei. Ne supunem legilor. Noi nu am cerut demers pentru a o retesta. Nu am cerut autopsie. Am văzut-o ultima dată pe apel video înainte sa fie intubată. Ea a plecat într-un loc frumos alături de tatăl nostru. Acolo e și primul ei copil, prima ei fetiță, care a decedat, o parte din familie este acolo”, a declarat Estera Onoriu, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Gabi Luncă, înmormântată marți

Înmormântarea marii cântărețe va avea loc marți, de la ora 12, la cimitirul din Dămăroaia, acolo unde mare a solistă și-a exprimat dorința de a-și dormi somnul de veci, alături de soțul ei, Ion Onoriu. Fiicele solistei au mers și i-au cumpărat mamei sale un cavou așa cum și-ar fi dorit. Tot mâine va avea loc și exhumarea lui Ion Onoriu, soțul lui Gabi Luncă, înmomântat la cimitirul Străulești. Acesta va fi înhumat alături de soția lui, Gabi Luncă, la Dămoroaia, în cadrul aceleași cermonii. „I-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Îmi înmormântez ambii părinți. Va avea porumbei și covor roșu”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, lămuriri despre înmormântare: “I-am luat mamei cavou unde dorea ea”

EXCLUSIV Gabi Luncă, înmormântată ca o regină, cu covor roșu și porumbei albi. Rebeca Onoriu: "Îmi îngrop ambii părinți"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net