EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase, apariție senzuală la nunta Simonei Halep. Nu recomandă nimănui dieta ei


    Ioana și Ilie Năstasefoto: BLITZ / Click!
Ioana și Ilie Năstasefoto: BLITZ / Click!

O rochiță roșie ca focul, plete ca abanosul, trup de gazelă și un zâmbet ucigător. Ioana, soția lui Ilie Năstase, a atras multe priviri la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ea ne-a spus ce sacrificii face pentru a avea această siluetă, la 46 de ani.

Are o singură operație estetică la nivelul bustului, în rest se ferește de ace, ca de necuratul. Ioana Simion arată foarte bine la 46 de ani, iar silueta ei suplă a fost mereu în centrul atenției. Fotoreporterii Click! au surprins-o în mai toate ieșirile ei arătând perfect, îmbrăcată fie sport, fie elegant, dar îngrijită din cap până în picioare.

A ajuns la spital din cauza dietei

Inclusiv la cununia civilă a Simonei Halep, pe 15 septembrie, doamna Năstase a atras atenția în cea mai scurtă și decoltată rochie roșie, care i-a pus în evidență bustul și picioarele. Însă pentru a avea acest trup ca tras prin inel, doamna Năstase a făcut și sacrificii, unele duse la extrem, ajungând la spital din cauz unei diete draconice, pe care nu recomandă nimănui.

Ioana Năstase: "Am o singură masă pe zi"

"Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente. Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți (n.r. râde în hohote). Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie", a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Ioana Năstase, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase, vacanță în Grecia cu crize de gelozie: "Ilie m-a rugat să nu plec fără el"

EXCLUSIV Ioana Năstase, despre noua viață cu Ilie: «Suntem în post, mai iertăm şi noi». Ce spune despre contractul prenupţial

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
cub theo rose anghel damian png
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre