EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase, planuri mari după divorț. «Pe Ilie îl mai duc unde are nevoie. Atât»


    Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit pe 25 aprilie 2019foto: Click!
Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit pe 25 aprilie 2019foto: Click!

Vestea că Ioana și Ilie Năstase vor divorța a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe apropiații lor. Acum, cei doi se pregătesc de separare, însă bruneta este focusata și pe alte activități, precum clinica medicală pe care vrea sa o deschidă.

Pe 4 mai, Click! anunța, în exclusivitate, că Ioana Simion și Ilie Năstase divorțează după doar un an de mariaj. Iată că această cumpănă din viața ei nu a destabilizat-o pe Ioana, ba din contră, e foarte motivată. "Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap", ne-a spus Ioana.

UITE CE BINE ARATĂ IOANA SIMION ÎN COSTUM DE BAIE!

Ioana a valorificat timpul pentru ea, a avut mai mult grijă de trup și de spirit, cum îi place Ioanei să spună. Și chiar se vede, pentru că la vârsta ei, de 43 de ani, arată trăznet. Sexoasa constănțeancă ne-a spus cum își menține formele. Are 59 de kilograme, are grijă la alimentație și face multă mișcare. "Nu există seară în care să nu mă demachiez, să îmi dau cu o cremă bună. Îmi fac masaj facial, dar și masaje corporale de 4-5 ori pe săptămână. Am 59 de kg la 1,70 înălțime. Mănânc cât mai sănătos, prefer peștele, fructele de mare, multă apă, cam 3 litri de apă zi. Nu prea mănânc dulciuri. Îmi plac tartele cu fructe, dar mănânc rar. Spre exemplu, am fost azi la mănăstirea la care merg mereu, iar părintele și maica stareță m-au servit cu ceva dulce, evident, nu puteam să refuz. Sport fac acasă. Prefer să fac treabă prin casă, e mai bună activitatea asta", ne-a spus Ioana. Chiar dacă nu mai locuiește cu Ilie și urmează divorțul, Ioana nu l-a "abandonat". Îl ajută și îi poartă respect, ca la început. "Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât", a conchis Ioana Simion. 

Ce afacere vrea să își deschidă Ioana Simion

”În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România. La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte”, ne declara Ioana la începutul anului.

Citește și:

EXCLUSIV! Ioana și Ilie Năstase divorțează. Femeia nu mai poate suporta violența verbală

EXCLUSIV Asta vede Ilie Năstase în dormitor! Ioanei i-a alunecat sutienul la plajă

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png