EXCLUSIV So╚Ťii Lis au probleme mari medicale ╚Öi financiare. ┬źN-am pl─âtit de 2 luni ├«ntre┼úinerea. Viorel e la p─âm├ónt cu s─ân─âtatea┬╗

1 octombrie 2021
image

Pandemia i-a pus la p─âm├ónt pe Oana ┼či pe Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei este ├«ntr-o stare deplorabil─â cu s─ân─âtatea, are mari probleme cu mobilitatea ┼či de abia se mai mi┼čc─â prin cas─â, sus┼úinut de so┼úie. Colac peste pup─âz─â, s-a infectat cu norovirus. Nici la capitolul financiar, so┼úii Lis nu stau bine deloc: au ajuns s─â fie datori, mai nou, la ├«ntre┼úinere!

La 77 de ani, Viorel Lis are probleme de s─ân─âtate din ce ├«n ce mai grave. Starea fostului primar al Capitalei se degradeaz─â pe zi ce trece. Pe perioada pandemiei, Lis nu a ie┼čit mai deloc din cas─â. A suferit o semi-parez─â la picioare, lucru care i-a afectat serios mobilitatea. Acum abia dac─â poate s─â se mai t├órasc─â prin cas─â, cu ajutorul so┼úiei sale, Oana.Fostul primar al Capitalei s-a vaccinat la timp ┼či a reu┼čit s─â scape de Covid. A luat ├«ns─â recent un norovirus, iar Oana a fost nevoit─â s─â cheme de dou─â ori Ambulan┼úa acas─â.

ÔÇ×De cur├ónd a avut un virus care circul─â prin ora┼č, norovirus. Am chemat Salvarea de dou─â ori, trebuia s─â se interneze. Simptomele erau foare ur├óte: st─âri de ame┼úeal─â, nu po┼úi m├ónca, scaune diareice. Mai ales la un un om ├«n v├órst─â cum e Viorel, te dezechilibrezi imediat. Am chemat Salvarea, l-au pus pe perfuzii ┼či i-au dat tratamentÔÇŁ,  a declarat Oana Lis, pentru Click!

image
De frica virusului, cei doi se s─ârut─â prin masc─â

Oana ┼či Viorel Lis de abia se mai descurc─â cu banii care se duc imediat pe tratamentele lui Viorel Lis, care sunt foarte costisitoare. Mai mult de jum─âtate din pensia fostului primar, care se ridic─â la suma de 3.200 de lei, se duce pe medicamente lunar. A┼ča se face c─â ace┼čtia au ajuns s─â fie datori, mai nou, la ├«ntre┼úinere.ÔÇŁAm r─âmas datoare cu dou─â luni la ├«ntre┼úinere! Nu am pl─âtit! M─â g├óndesc cu groaz─â c─â vine iarna ┼či se m─âresc facturile. Nu mi-e ru┼čine s-o spun. M─â tem pentru Viorel. Mi-e fric─â de momentul ├«n care se va sf├ór┼či. Nu pot s─â spun c─â nu mi-e fric─â. Eu din cauza asta m-am f─âcut ┼či psiholog. Ca s─â-mi rezolv fricile asteaÔÇŁ, a ad─âugat Oana Lis, pentru Click!.

Oana Lis, obligată să închidă cabinetul psihologic

Din cauza pandemiei, dar ┼či a faptului c─â trebuie s─â stea numai ├«n cas─â s─â-l ├«ngrijeasc─â pe Viorel, Oana ┼či-a ├«nchis ┼či cabinetul psihologic. Acum so┼úia lui Lis vinde cursuri de dezvoltare personal─â online.Pe pagina oanalis.ro, oamenii se pot ├«nscrie la prelegerile ei, unde femeia de 42 de ani le ofer─â sfaturi avizate celor care se confrunt─â cu tot felul de probleme psihologice. ├Än pandemie, Oana a dat chiar ┼či consulta┼úii online gratuite, ├«ns─â p├ón─â la urm─â a decis ca un astfel de curs s─â fie achizi┼úionat contra sumei de 97 de lei.

ÔÇ×Am ├«nchis ┼či cabinetul psihologic! M─â g├óndesc p├ón─â la urm─â s─â fac unul acas─â. Deocamdat─â, pe pandemie, ofer consulta┼úii doar onlineÔÇŁ, ne-a mai spus Oana Lis.

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
4 adriana lima 2 jpg jpeg
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg