EXCLUSIV Uite pentru ce bărbat a gătit Eugenia Şerban de Crăciun!

Ultima actualizare:
Lorans Bataineh are 21 de ani
Lorans Bataineh are 21 de ani

El îi alungă supărările şi se pare că fără să vrea i-a adus, totodată, şi o mare durere în suflet când s-a hotărât să o lase singură. Eugenia Şerban (45 de ani) este foarte apropiată de fiul ei, Lorans Bataineh (21 de ani), pentru care a fost şi mamă şi tată. Băiatul s-a mutat de câteva luni de acasă, dar Sărbătorile îi aduc din nou împreună la masa de Crăciun.

Eugeniei Şerban i-a trebuit mult până se se obişnuiască cu gândul că fiul ei a devenit un adevărat bărbat şi îşi doreşte să locuiască cu iubita. Actriţa povestea că nu de puţine ori şi-a căutat băiatul prin casă. Când a realizat că nu mai este un copil şi are propria lui viaţă, vedeta s-a împăcat cu ideea. Acum a aşteptat Crăciunul ca să fie cu Lorans şi cu iubita lui.

Mă înţeleg foarte bine cu ea. Lorans şi prietena lui au stat împreună la mine până când el s-a mutat cu ea. De Sărbători îi am invitaţi la masă", ne-a spus actriţa.

Eugenia Şerban a gătit la emisiunea "Cireaşa de pe tort"
Eugenia Şerban a gătit la emisiunea "Cireaşa de pe tort"

Organizată, Eugenia Şerban s-a apucat din timp să pună casa la punct. A făcut curăţenie generală, a îmbodobit bradul şi a intrat în bucătărie. După ce a gătit recent de post la „Cireaşa de pe tort" (sâmbăta, 13 decembrie), Eugenia Şerban s-a pregătit de Crăciun. Pasionată de gătit, actriţa nu s-a oprit până nu a făcut toate bucatele tradiţionale de Sărbători.


    Eugenia Şerban a gătit la emisiunea
Eugenia Şerban a gătit la emisiunea

„Din porc fac de toate, din abundenţă. Gătesc până nu mai pot să stau în picioare. Nu mi se pare o corvoadă atâta timp cât îmi place să fac de mâncare şi am pentru cine", a completat actriţa, căreia se pare că nu îi este frică de faptul că s-ar putea alege cu câteva kilograme în plus după mesele copioase de Sărbători. „Eu cred că pot pierde tot ce aş acumula de sărbători după perioada de festin culinar. Este şi normal să se întâmple aşa, pentru că nu o să mai mănânc atâtea fripturi", a spus actriţa, amuzată, pentru Click!

Eugenia Şerban a fost căsătorită în tinereţe cu un bărbat de origine arabă. Actriţa a divorţat de acesta când fiul ei avea doi ani.

image
image
image
image
image
image
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg
image png
Beyoncé a făcut furori pe scenă PROFIMEDIA jpg
banner gina pistol png