EXCLUSIV Ultimele imagini cu Ion Dichiseanu. Elegant ca un lord, lângă fosta soție, fiică și nepoțică


    Ion Dichiseanu, surprins de fotoreporterii Click!, în octombrie 2020 foto:BLITZ /Click!
Ion Dichiseanu, surprins de fotoreporterii Click!, în octombrie 2020 foto:BLITZ /Click!

Actorul Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. El se afla internat de cinci luni la Spitalul Floreasca, iar familia se ruga pentru o minune. Tot alături de familie l-am surprins și noi cu doar câteva luni înainte să se interneze, mai exact în octombrie 2020. Era la fel de elegant și de impunător cum a fost o viață întreagă.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață și a lăsat în urmă o familie îndurerată, care l-a divinizat. Spre deosebire de alte foste cupluri, Ion Dichiseanu a rămas în relații bune cu Simona Florescu, la 12 ani de la divorț, iar Click! i-a surprins împreună, la cumpărături, ca pe o familie adevărată, alături de fiica și de nepoata lor. Șarmantul actor nu s-a dezis de stilul elegant nici la supermarket, a purtat mască și a fost galant cu trei două frumuseți care îl însoțeau: fiica Ioana, nepoțica Anastasia și fosta soție, Simona.


    Ion Dichiseanu ieșise la cumpărături cu fiica, fosta soție și cu nepoțicafoto: BLITZ / CLICK!
Ion Dichiseanu ieșise la cumpărături cu fiica, fosta soție și cu nepoțicafoto: BLITZ / CLICK!

Nimeni nu ar fi bănuit că azi vom vorbi la trecut despre acel bărbat falnic, care a avut iubite numai una și una. În imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, se vede că actorul pusese preț pe vestimentație și la o banală sesiune de cumpărături. A purtat pantaloni albi, cămașă albă, sacou negru și piesa de rezistență, șapca sa, pe care a primit-o în urmă cu zece ani la premiera unui film și care ne aduce aminte de celebrul personaj din "Toate pânzele sus", pe care l-a interpretat magistral, anume Pierre Vaillant.


    Ion Dichiseanu, imagini surprinse în octombrie 2020foto: BLITZ /Click!
Ion Dichiseanu, imagini surprinse în octombrie 2020foto: BLITZ /Click!

Ion Dichiseanu a rămas prieten cu fosta soție

A fost însoțit de fiica sa, Ioana, de nepoțica Anastasia și de fosta parteneră de viață, Simona Florescu, care i-a rămas prietenă și după divorț. De altfel, erau uniți de amintirile unei căsnicii de 22 de ani. Secretul relației l-am aflat, atunci, chiar de la el. "Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie", a mărturisit pentru Click! maestrul Ion Dichiseanu.


    În octombrie 2020, Ion Dichiseanu, surprins alături de nepoțică, de fosta soție, Simona Florescu, și de fiica lor, Ioanafoto: Click!
În octombrie 2020, Ion Dichiseanu, surprins alături de nepoțică, de fosta soție, Simona Florescu, și de fiica lor, Ioanafoto: Click!

Simona avea 19 ani când s-a căsătorit

"Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătrân”, a povestit Simona Florescu la un post tv.

Nepoțica lui Dichi s-a rugat la "Doamne-Doamne" pentru bunicul ei

Boala maestrului Ion Dichiseanu a provocat mare tristeţe în familie, care a sperat mereu la o minune. Fiica Ioana a ținut în permanență legătura în cu medicii, iar unica nepoţică s-a rugat în fiecare seară să i se facă bunicul sănătos, deşi are doar 5 ani. Săptămâna trecută, Ioana Dichiseanu ne-a dezvăluit detalii emoţionante. "Nu este deloc uşor pentru noi. Tata se află din ianuarie în continuare la Floreasca, adică de cinci luni. Parcă cel mai greu este atunci când o vedem pe Anastasia, fiica noastră, cât de mult îi duce dorul. Ea nu pune întrebări, doar se roagă la Doamne, Doamne să vină mai repede Dichi acasă. Aşa îi spune ea tatălui meu. Dichi, nu bunicul. Aveau seriale pe care le urmăreau împreună, momente când vorbeau şi evident că i se face dor. Spre exemplu, când merg la cumpărături, îmi spune să îi cumpăr ce îi lua Dichi. De când s-a născut, ea a fost alături de el şi invers", ne spunea, Ioana.

Citește și:

O poveste de dragoste ca-n filme între Ion Dichiseanu şi regratata Sara Montiel: «Am iubit-o mult. Şi pasional»

Mesajul lui Ion Dichiseanu la moartea Sarei Montiel, marea sa iubire

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre