EXCLUSIV Victor Pițurcă nu se mai desparte de fiul pe care îl are cu Vica. Tată și bunic model

image
Piţurcă are grijă în egală măsură şi de fiu, şi de nepotFotografii: Blitz

La cei 63 de ani, Victor Piţurcă îşi menţine în continuare aceeaşi condiţie fizică de invidiat. Însă nu pe terenul de fotbal, ci prin parc alergând în acelaşi timp şi după fiul, dar şi după nepotul său. Este vorba despre Edan (12 ani), băiatul pe care îl are cu Vica Blochina, şi despre David (9 ani), copilul fiicei lui Piţi. Fostul selecţioner a alergat cot la cot cu cei doi puşti.

Până la revenirea în fotbal, de această dată la Universitatea Craiova, Victor Piţurcă s-a dedicat mai mult familiei şi şi-a împărţit timpul liber între cei doi puşti: fiul pe care-l are cu Vica şi nepotul său, băieţelul Claudiei. Între cei doi e o diferenţă de vârstă de doar trei ani, aşa că pasiunile sunt similare: plimbări pe trotinetă, alergări în parc, care-i vin mănuşă şi lui Piţi, foarte activ la 63 de ani.

Iată că după ani de procese între el şi fosta amantă Vica Blochina, relaţia celor doi s-a schimbat la 180 de grade şi totul doar de dragul băiatului lor, Edan. Dacă în 2013 nu voia să îl recunoască şi nici să îi plătească pensie alimentară, iată că acum este nelipsit de lângă el.

image
Asemănarea dintre antrenor şi Edan este izbitoare

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe “Satana” în cea mai angelică ipostază, şi anume în postura de tată şi bunic model. Zilele trecute şi-a luat fiul şi pe nepotul din partea fetei sale, Claudia, i-a urcat în maşină şi au plecat în Pădurea Băneasa, la joacă. Foarte grijuliu, Piţi s-a asigurat că micuţii coboară atent din autoturism, apoi a scos şi trotineta din portbagaj şi au intrat împreună în pădurea din nordul Bucureştiului. Au stat acolo mai bine de două ore, timp în care băieţii au petrecut timp frumos şi s-au jucat cu antrenorul.

image
Piţurcă s-a întreţinut mult timp cu Florin Bratu, dar n-a uitat de copii

Piţi, cunoscut drept un antrenor dur, de unde şi porecla „Satana”, aplică restricţiile din cantonamente şi micuţilor din propria ogradă. Le impune băieţilor să fie foarte disciplinaţi şi are câteva reguli de la care nu se abate. Nu le dă voie să petreacă prea mult timp pe telefoanele mobile, în faţa televizorului sau pe jocuri electronice, le interzice băuturile acidulate, fast-food-ul sau mâncatul dezorganizat. Ba, mai mult, îi îndrumă să facă sport. Spre exemplu, atunci când băieţii exagerează cu dulciurile, acesta îi pune să alerge, să facă abdomene sau genuflexiuni. Ce-i drept, la cum arată la vârsta lui, e lesne de înţeles că el îşi doreşte tot ce e mai bun pentru puştii săi. Edan este foarte ataşat de tatăl său şi a fost nedezlipit de el pe parcursul plimbării prin parc. După vreo două ore de ture prin parc în care au ”ars” fiecare câteva sute de calorii, Piţurcă şi puştii săi au plecat spre maşină, apoi spre casa sa din Pipera.

image
Bunicul strânge trotineta nepotului şi o pune cu atenţie în portbagaj

Vica: «Suntem părinţi asumaţi care îşi iubesc foarte mult fiul»

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă este una bună acum. Cei doi vorbesc de dragul copilului lucruri care vizează interesul lui Edan.  Blondina sexoasă a fost surprinsă  tot de fotoreporterii Click! în timp ce îl ducea pe fiul ei la Pițurcă, în Pipera. Şi nu oricum, ci îmbrăcată super sexy, aşa cum ne-a obişnuit.

image
Vica, sexy la poarta vilei lui Piţurcă

”Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile lui, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă. Eu şi Victor suntem părinţi asumaţi care îşi iubesc foarte mult fiul şi vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil şi este o relaţie doar despre el, nu despre mine şi Piţurcă. Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că aşa îi place. La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Piţurcă îl iubeşte foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!”, ne-a declarat Vica Blochina.

Citește și:

EXCLUSIV Vica, dezvăluri despre noua relație cu Victor Pițurcă: „Este un tată de nota 10”

Cum îşi împart Vica şi Piţi copilul de 10 ani

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
avion american F-16 foto us air force
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png