Fanii au lansat petiţia: "O vrem pe Marina înapoi" - VIDEO

Ultima actualizare:

Iată câteva dintre mesaje:

"Eu mă uitam la acea emisiune de aproape 2 ani numai datorită Marinei, avea ceva aparte. Nu va mai fi aceeaşi emisiune fără ea. Nici nu ştiu ce să spun... Marina, eşti foarte frumoasă şi bună în tot ceea ce faci. Multă sănătate şi mult succes în continuare".

"Eu până nu o s-o văd înapoi pe Marina în emisiune pe post de asistentă, eu nu o să mai mă uit la acestă emisiune, va fi mult mai goală fără ea. Toţi de pe forumuri o vor înapoi, iar dacă nu o să faceţi ceva să o aduceţi înapoi o să pierdeţi extrem de mulţi fani ai emisiunii".

"Îmi pare rău să o zic, dar veţi pierde fff mult fără Marina. Nu multă lume se va mai uita la emisiunea ta, Morare. Adelina nu pare o femeie sinceră. Nu e plăcut să o vezi că se bagă peste tine, în discuţie. Ea dă impresia că este un invitat permanent la tine la emisiune, nu prea îşi ştie locul. Păcat de plecarea Marinei, nu va mai fi la fel fără ea, cât despre Adelina (parcă?) nu mi se pare alegerea potrivită pentru a fi asistenta lui Morar".

Miercuri, Marina Dina a apărut pentru ultima dată la "Răi da buni" pe post de asistentă. Blonda a declarat cu lacrimi în ochi că este nevoită să renunţe la show din motive de sănătate.

În urma plecării ei, fanii au asaltat e-mailurile emisiunii şi contul de Facebook al lui Morar pentru a-şi arăta susţinerea şi aprecierea faţă de Marina.

Umăreşte aici mesajele fanilor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net