Fanii au lansat petiţia: "O vrem pe Marina înapoi" - VIDEO

Iată câteva dintre mesaje:

"Eu mă uitam la acea emisiune de aproape 2 ani numai datorită Marinei, avea ceva aparte. Nu va mai fi aceeaşi emisiune fără ea. Nici nu ştiu ce să spun... Marina, eşti foarte frumoasă şi bună în tot ceea ce faci. Multă sănătate şi mult succes în continuare".

"Eu până nu o s-o văd înapoi pe Marina în emisiune pe post de asistentă, eu nu o să mai mă uit la acestă emisiune, va fi mult mai goală fără ea. Toţi de pe forumuri o vor înapoi, iar dacă nu o să faceţi ceva să o aduceţi înapoi o să pierdeţi extrem de mulţi fani ai emisiunii".

"Îmi pare rău să o zic, dar veţi pierde fff mult fără Marina. Nu multă lume se va mai uita la emisiunea ta, Morare. Adelina nu pare o femeie sinceră. Nu e plăcut să o vezi că se bagă peste tine, în discuţie. Ea dă impresia că este un invitat permanent la tine la emisiune, nu prea îşi ştie locul. Păcat de plecarea Marinei, nu va mai fi la fel fără ea, cât despre Adelina (parcă?) nu mi se pare alegerea potrivită pentru a fi asistenta lui Morar".

Miercuri, Marina Dina a apărut pentru ultima dată la "Răi da buni" pe post de asistentă. Blonda a declarat cu lacrimi în ochi că este nevoită să renunţe la show din motive de sănătate.

În urma plecării ei, fanii au asaltat e-mailurile emisiunii şi contul de Facebook al lui Morar pentru a-şi arăta susţinerea şi aprecierea faţă de Marina.

Umăreşte aici mesajele fanilor!

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
cub ioana ilie nastase png
FOTO Valer Kovacs
shutterstock carbune
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg