Fata de la Meteo din Click!, rivală cu fiul de 10 ani, la «Chefi la cuţite»

simeon stalpnicul png
Raluca Podea şi fiul ei, David, vor găti azi, la Antena 1

Cine spune că fetele frumoase nu ştiu să gătească se înşală! Raluca Podea, pe care o vedeţi zilnic în Click!, la rubrica Meteo, va apărea luni seară, de la ora 20.00, la emisiunea “Chefi la cuţite” (Antena 1).

Nu va fi singură, ci însoţită de fiul ei, David (10 ani), care însă nu-i va fi aliat, ci rival. Asta pentru că puştiul este foarte talentat în bucătărie şi s-a înscris şi el la emisiune, încercând să-i convingă cu un desert pe cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Deşi este doar în clasa a patra, David a deprins câteva secrete din zona culinară încă din fragedă copilărie, pentru că obişnuia să îşi ajute bunica la gătit.

,,Stăteam aşezat la masă şi primeam un castron mare, cu apă, făină, condimente. Deşi nu eram ordonat, îmi luam treaba în serios, ca un adevărat bucătar”, mărturiseşte David, care va găti souffle de ciocolată cu gem de afine.

Şi mama sa, Raluca Podea, îşi va învinge pentru a doua oară teama, căci ea a mai participat şi sezonul trecut. ,,De data aceasta ne-am înscris amândoi, căci David şi-a dorit foarte mult să «ne luptăm» la bancul de lucru. Înainte de a găti în platou s-a pregătit acasă, ba chiar se trezea din somn şi începea să lucreze la preparatul lui, era foarte entuziasmat”, ne-a declarat Raluca Podea.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image
image
image
image
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png