Fata de la Meteo din Click!, rivală cu fiul de 10 ani, la «Chefi la cuţite»


    Raluca Podea şi fiul ei, David, vor găti azi, la Antena 1
Raluca Podea şi fiul ei, David, vor găti azi, la Antena 1

Cine spune că fetele frumoase nu ştiu să gătească se înşală! Raluca Podea, pe care o vedeţi zilnic în Click!, la rubrica Meteo, va apărea luni seară, de la ora 20.00, la emisiunea “Chefi la cuţite” (Antena 1).

Nu va fi singură, ci însoţită de fiul ei, David (10 ani), care însă nu-i va fi aliat, ci rival. Asta pentru că puştiul este foarte talentat în bucătărie şi s-a înscris şi el la emisiune, încercând să-i convingă cu un desert pe cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Deşi este doar în clasa a patra, David a deprins câteva secrete din zona culinară încă din fragedă copilărie, pentru că obişnuia să îşi ajute bunica la gătit.

,,Stăteam aşezat la masă şi primeam un castron mare, cu apă, făină, condimente. Deşi nu eram ordonat, îmi luam treaba în serios, ca un adevărat bucătar”, mărturiseşte David, care va găti souffle de ciocolată cu gem de afine.

Şi mama sa, Raluca Podea, îşi va învinge pentru a doua oară teama, căci ea a mai participat şi sezonul trecut. ,,De data aceasta ne-am înscris amândoi, căci David şi-a dorit foarte mult să «ne luptăm» la bancul de lucru. Înainte de a găti în platou s-a pregătit acasă, ba chiar se trezea din somn şi începea să lucreze la preparatul lui, era foarte entuziasmat”, ne-a declarat Raluca Podea.

cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
cub camelia șucu (1) png
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley