Fata lui Iosif Rotariu, vizitată de Moşul înainte de-a 42-a operaţie!

Ultima actualizare:

    Pentru a o încuraja  pe Kassandra, medicii  l-au adus în salon  pe Moş Crăciun
Pentru a o încuraja pe Kassandra, medicii l-au adus în salon pe Moş Crăciun

Kassandra Rotariu, puştoaica în vârstă de 11 ani cu zâmbet molipsitor, răsuflă uşurată, căci a trecut cu bine şi peste cea de-a 42-a operaţie. Medicii clinicii din Strasbourg (Franţa) o consideră pacienta lor favorită, ba chiar l-au chemat şi pe Moş Crăciun în salon, pentru a-i mai alina suferinţa. Mâine, Kassandra revine acasă.

Soţii Dana şi Iosif Rotariu (54 de ani) mulţumesc din nou Cerului că fetiţa lor, diagnosticată încă de la vârsta de patru ani cu osteomielită, boală care distruge articulaţiile, se simte bine după intervenţia chirugicală de vinerea trecută: “Kassandra a fost operată, a intrat în sala de operaţie vineri la 7.00 şi a ieşit la orele 12.30. Acum este în sala de joacă, în spital, pentru că aici au şi un loc amenajat special pentru copii. Ca să nu simtă aşa tare durerile, inerente după complicata intervenţie chirugicală, medicii îi dau calmante puternice de trei ori pe zi. Cred că miercuri va fi externată”, ne-a spus ieri mama micuţei. 

simeon stalpnicul png

Dana Rotariu: «Operaţia a durat peste cinci ore»

Pentru a o încuraja, cu o zi înainte de operaţie, doctorii i l-au adus Kassandrei în salon pe Moş Crăciun, care a venit încărcat cu jucării şi cu dulciuri. 

Fetiţa este elevă în clasa a cincea la o şcoală din Timişoara şi, chiar dacă are probleme de sănătate şi este mai mult prin spitale, ea se numără printre premianţi: “Înainte de a pleca în Franţa, Kassandra a dat câteva lucrări în avans, obţinând cinci note de zece”, ne-a mai spus Dana Rotariu. Fiica lui Iosif Rotariu a primit în dar, de Crăciun, o pereche de ghetuţe ortopedice, imprimate cu inimioare, comandate de părinţi cu 1.000 de euro, din Franţa: “Fiica noastră are piciorul stâng cu 9 centimetri mai scurt, dar cu această pereche de încălţăminte nu se mai vede aşa mult diferenţa, iar Kassandra poate merge mai bine”. 


    Micuţa a trecut  cu bine peste  operaţia de vineri
Micuţa a trecut cu bine peste operaţia de vineri
image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png