Femeile lui Pastramă se bat în operaţii estetice. Raluca Podea şi Brigitte, “tunate” de 70.000 de euro

image
Cele două bombe sexy se bat pe craiul Florin Pastramă. Ele se întrec în operații estetice

Idila dintre Florin Pastramă (26 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani) de la reality-show-ul „Ferma” (PRO TV) a scos-o din minţi pe logodnica lui, fosta asistentă tv Raluca Podea (32 de ani). Ea a acuzat-o pe rivală nu doar că i-a copiat operaţiile estetice, ci şi că le-a făcut la aceeaşi clinică din Turcia. Click! vă spune cât a investit fiecare divă pentru retuşurile corporale.

Relaţia dintre Raluca şi Florin e cu suişuri şi coborâşuri şi s-a răcit din nou înainte de plecarea lui la „Fermă”. Imaginile de la PRO TV, în care Florin şi Brigitte se sărută sub păturică, au scos-o din sărite pe Raluca, astfel că aceasta şi-a scos gheruţele, acuzând-o pe „baba” Brigitte că a copiat-o în privinţa intervenţiilor estetice.

10 11 vedete pastrama poza noua 2 jpeg
Brigitte Năstase, concurentă la ”Ferma”, s-a sărutat cu Florin Pastramă

Într-adevăr, ambele s-au operat la aceeaşi clinică vestită din Turcia, preferată de vedete. Raluca Podea a apelat prima dată la operaţiile estetice după ce a fost desfigurată, în 2013, în urma unui accident de maşină. Apoi şi-a rezolvat micile imperfecţiuni. A investit peste 20.000 de euro în diverse intervenţii estetice: două operaţii de mărire şi de remodelare a bustului (9.000 €), mărire de buze (200 €), refacere volumetrie facială (1.000 €), umplerea cearcănelor (300 €), remodelarea uşoară a nasului (500 €), remodelarea feselor (3.000 €), liposucţie la talie (2.000 €), la genunchi (2.000 €), implant de sprâncene (2.000 €), ultimele trei fiind efectuate la o clinică din Turcia. Iar peste trei ani, ea va intra din nou în revizie: „Vreau să-mi lungesc picioarele prin intermediul operaţiilor, la 35 de ani. Mi-aş fi dorit să fiu mai înaltă”. 

image
Raluca Podea, fotomodel de profesie, este logodnica lui Florin Pastramă

Înainte de a fi fotomodel, Raluca Podea punea unghii false. „Aproape şapte ani am muncit ca tehnician de unghii. Acum merg la salon pentru că sunt prea comodă să-mi fac unghiile singură. Dacă aş rămâne vreodată fără bani, nu aş face munca de jos. M-aş întoarce la vechea meserie (de model – n.r.)”, a spus ea pentru spynews.ro. Raluca locuieşte la mama ei împreună cu fiul ei din altă relaţie, David (10 ani). Ea mai are un frate geamăn, Cozmin.

Spre deosebire de Raluca, Brigitte a cheltuit aproape 50.000 de, exact valoarea marelui premiu pus în joc la „Ferma”. „Pentru faţa mea dau toţi banii”, a spus ea, la PRO TV. Bruneta a cedat nervos după ce fostul soţ i-a spus că are „buze de raţă” şi în 2014 a dat peste 30.000 de euro pentru a-şi ridica toţi muşchii feţei şi a avea pielea perfect întinsă, fără nici un rid. 

Cele 19 operaţii la nivelul feţei au fost realizate la o clinică din Germania. Intervenţiile estetice au continuat în Turcia, în 2017, unde a făcut tratamente de îndesire a părului (2.500 €) şi de reîntinerire a pielii, pe faţă şi pe gât (1.000 €), implant de sprâncene (3.000 €), remodelarea bustului (4.500 €) şi a nasului (rinoplastie) (3.000 €) şi o mărire a posteriorului cu remodelarea feselor (6.000 €). Brigitte e logodită cu Corneliu Oană (35 de ani).

Mărul discordiei dintre Raluca şi Brigitte, craiul Florin, e vărul Ralucăi Pastramă, soţia lui Pepe. A absolvit Dreptul, dar n-a profesat niciodată. Se declară şi se mândreşte că e ţigan. Florin are un frate mai mare şi trei surori. E orfan de tată şi a preluat afacerea cu imobiliare a familiei. 

Vila din munţi se transformă în tabără pentru copii

image

Deşi pe micile ecrane se difuzează în continuare, reality-showul ”Ferma” de la PRO TV şi-a cam încheiat filmările. Cristi Bozgan, partenerul de emisiune al Mihaelei Rădulescu, şi totodată mentorul concurenţilor din „Ferma” (PRO TV), şi-a dorit să readucă Vila Klaus pe harta destinaţiilor turistice cu importanţă istorică din România, aşa că i-a pus pe concurenţi să amenajeze camerele, să lucreze la interior şi la exterior şi să facă tot ce le stă în putere ca această clădire, în care ei locuiesc acum, să poată primi pe viitor, din nou, musafiri: “Încep poate cel mai important proiect din această perioadă: reabilitarea clădirii în care locuiesc de câteva luni! După ce sute de copii şi-au petrecut săptămâni de neuitat în tabere organizate aici, chiar şi Regele Mihai studiind pentru o perioadă în acest loc, Vila Klaus şi-a pierdut din importanţa de odinioară”, a mai spus acesta.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
persoana in caruciorul cu rortile lovita de o masina FOTO captura video jpg
georgia meloni foto epa efe
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg