Femeile pe care le-a iubit Ilie Năstase. A avut o viaţă amoroasă de film

image
Ilie Năstase și Ioana vor face nunta în vara lui 2019

Ilie Năstase se laudă nu doar cu performanţele obţinute de-a lungul timpului din sport, ci şi cu un palmares impresionant la capitolul femei. În cartea sa autobiografică, fostul tenismen mărturisea că a avut aproximativ 2.500 de iubite. Dintre acestea, doar pe patru putem spune că le-a iubit cu adevărat, căci a ajuns cu ele în faţa altarului.

Ilie Năstase va împlini anul acesta 73 de ani, iar femeile frumoase continuă să fie marea lui slăbiciune. Fostul tenismen este însă foarte atent cum îşi alege partenerele. Deşi a avut numeroase iubite, doar cu patru dintre ele a ajuns în faţa altarului, iar Click! vă spune cine sunt. Dacă pe Amalia Năstase și pe Brigitte Sfăt le cunoaștem, ei bine aflați că tenismenul de talie internațională a mai fost căsătorit înainte de două ori.

Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri. Astfel, la doar 26 de ani, Ilie Năstase s-a hotărât să renunţe la burlăcie și a cerut-o de soție.

image
Ilie Năstase alături de Nathalie, primul lui copilFoto: arhivă personală

Povestea lor de dragoste nu a fost doar un foc de paie, ci s-a întins pe durata unui deceniu. În acea perioadă, Ilie Năstase a devenit chiar şi tată. Fiica lui, Nathalie Năstase (42 de ani), trăieşte în Canada, unde lucrează la un restaurant, şi e necăsătorită. Din păcate, părinţii ei au divorțat în 1982 și și-au continuat viața pe drumuri separate.

image
Ilie Năstase alături de Nathalie, primul lui copil

Ilie Năstase a adoptat doi copii cu a doua soţie

Ilie Năstase simte din nou fluturi în stomac şi la doi ani de la divorţ, pe când avea doar 40 de ani, îşi reface viaţa sentimentală. De data aceasta, aleasa inimii a fost o actriță, apreciată pentru frumusețea răpitoare, decât pentru atlentul pe scenă.

image
Nathalie Năstase trăieşte în Canada şi adoră călătoriile

Este vorba desore Adelaide Alexandra King. Cei doi divorțează ulterior, însă între timp cuplul înfiază doi copii, pe Nicholas (30 de ani) şi Charlotte (28 de ani) care au rămas în grijă mamei lor, la New York. 

Ilie Năstase are două fiice cu Amalia Năstase

În anul 2004, Ilie Năstase anunța că se căsătorește pentru a treia oară, aleasă sa fiind modelul Amalia Teodorescu. Bruneta îi dăruiește două fiice, pe Alessia (15 ani) şi Emma Alexandra (12 ani).

Ilie Năstase şi actriţa Alexandra King jpeg
Ilie Năstase şi actriţa Alexandra King

Din păcate, șase ani mai târziu aceștia divorțează, dar cei doi rămân foarte buni priteni de dragul fetelor. Viața amoroasă a marelui tenismen nu se încheie aici. La 67 de ani, inima lui Ilie Năstase bate cu putere şi decide să-şi pună iar pirostriile.

Amalia Năstase a fost cea de a treia soţie a lui Ilie Năstase jpeg
Amalia Năstase a fost cea de-a treia soţie a lui Ilie Năstase

Se căsătorește cu Brigitte Sfăt, cu care în ciuda insistenţelor femeii nu face niciun copil. Toamna lui 2018 îi aduce în faţa notarului pentru divorţ, ultimii doi ani fiind presăraţi cu multe acuzaţii de infidelitate de ambele părţi. 

Ilie Năstase se iubeşte cu Ioana Simion şi s-a tatuat pentru ea

Deşi relaţia lor este la început, Ilie Năstase şi Ioana Simion par decişi să devină un cuplu cu acte în regulă. Fostul tenismen și-a cerut partenera de viață de soție la începutul acestui an, iar înainte cu doar câteva luni şi-a tatuat pe mână de dragul ei. Ioana a fost surprinsă cu un inel superb, în valoare de 15.000 de euro.  

image
Ilie Năstase şi Brigitte Năstase, pe vremea când încă mai formau un cuplu fericit

Ioana Simion este cu 29 de ani mai tânără. cei doi sunt împreună doar de cinci luni. Nunta urmează să fie stabilită ori pe 8 august 2019, la un an distanţă de la ziua în care cei doi s-au cunoscut la mare, ori în data de 19 iunie, ziua de naștere a tenismenului.

Citeşte şi:

Exclusiv! Ginerică a cincea oară! Ilie Năstase a stabilit data nunţii

Brigitte se plânge că Ilie Năstase are să-i dea bani. «Fostul soţ îmi datorează 40.000 €»

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
index (1) webp
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp