Ferma 2019. Cu ce problemă de sănătate s-a născut superba Otniela Sandu

otniela sandu ferma 2019 2 jpeg
Otniela Sandu este una dintre cele mai frumoase concurente de la "Ferma"foto: PRO TV

Otniela Sandu sau Shakira de România, una dintre cele 18 vedete din „Ferma” ( Pro TV), i-a cucerit nu numai pe telespectatori, ci şi pe bărbaţii aflați în competiție. Ea s-a făcut remarcată la acelaşi post tv, în „Supravieţuitorul”, în urmă cu doi ani. Click! a aflat că, în copilărie, Otniela Sandu a avut mari probleme de sănătate.

Vedeta care se bate pentru marele premiu de 50.000 de euro, la ”Ferma”, și care în prezent filmează în vârful muntelui, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate. Otniela ne-a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut la naştere. “Am avut luxaţie congenitală bilaterală din naştere. Au descoperit părinţii la o săptămână după ce m-am născut, pentru că nu aveam cutele de la picioare egale. Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie (asta însemna să-mi rupă picioarele şi să mi le pună în gips), dar cu riscul să fiu chiar mai rău. Bunica mea a intrat în legătură cu mama unui copil cu acelaşi diagnostic şi i-a spus că a purtat un aparat şi s-a refăcut. Atunci a vorbit bunica cu doctorul şi am încercat şi eu acel aparat aproape 3 ani. Doctorul a spus că e o minune că m-am refăcut”, ne-a povestit Otniela.

image
Otniela Sandu s-a născut cu luxaţie congenitală bilaterală. Din fericire, s-a refăcut complet

Otniela Sandu se implică în acţiuni umanitare

Superba blondină are și amintiri frumoase din primii ani de viață: ”Am fost un copil vesel şi foarte energic. Nu putea să stea o singură persoana cu mine, făceam prostii, mă compar mereu cu varianta feminină a lui Nică, din “Amintiri din copilărie”. Aveam multe întrebări: De ce? De ce? De ce?”, a mai spus ea. Tânăra are un suflet mare: “Mă implic în tot felul de activităţi umanitare pentru copii, pentru că îi iubesc, dar şi pentru că empatizez cu ei. Ştiu cu ce se confruntă şi ştiu cât de important e să fie cineva lângă tine, să te ajute. Uneori şi o simplă vorbă bună contează. Lucrez cu HHC (Hopes and Homes for Children), copiii de la ”Regina Maria”, la Harap Alb. Nu am doar un centru la care merg, în ultima perioadă nu am mai avut un program clar în care să merg, dar cu orice ocazie sunt acolo lângă ei, îi ţin în braţe, mă joc cu ei, lucruri simple pe care le poate face oricine”, ne-a mai spus Otniela.

Cât despre “Ferma”, ea a menționat: ”Pentru mine, «Ferma» e o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că «băiatul lui», așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol”. Otnielei îi place să alerge și să se plimbe cu bicicleta, iar unul dintre momentele în care s-a simțit foarte mândră de ea a fost atunci când a trecut linia de finish a primului semimaraton, deși era rănită. Mai are două surori, dar recunoaște ea este  ”băiețoiul” familiei.

Citelte şi:

EXCLUSIV! A tânjit la premiul de 100.000 €, dar s-a ales cu o infecţie gravă la picior

Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
meghan markle harry regina jpeg
Ursula von der Leyen FOTO EPA EFE jpg
vladimir putin si bomba nucleara
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf