Ferma 2019. Florin Pastramă, părăsit de iubită de când apare la tv: «Te naşti singur, mori singur!»


    Florin Pastramă şi Raluca Podea erau împreună de doi ani, înainte ca el să intre în Ferma 2019Foto: arhivă personală
Florin Pastramă şi Raluca Podea erau împreună de doi ani, înainte ca el să intre în Ferma 2019Foto: arhivă personală

Florin Pastramă s-a cam jucat cu focul de când a intrat la Ferma 2019. Concurentul le-a făcut avansuri colegelor sale din cabănă şi a reuşit să-şi înfurie iubita de acasă, care tună şi fulgeră. Aflat într-o relaţie amoroasă cu Raluca Podea, Florin Pastramă s-a trezit singur şi liber să cucerească. Blondina care i-a fost parteneră de doi ani nici nu vrea să mai audă de el.

Florin Pastramă a semnat cu Pro Tv, dar a rămas fără iubita de acasă. De dragul emisiunii, bărbatul a aceptat să joace un rol de mare crai, lucru care nu a fost deloc pe placul iubitei sale, care l-a urmărit indignată din faţa micului ecran. La scurt timp după ce a intrat în Fermă, Raluca Podea, femeia care i-a fost parteneră lui Pastramă în ultimii doi ani, a rupt orice legătură cu el şi a şters toate imaginile în care apăreau împreună. Fata de la Meteo din Click! le-a povestit prietenilor că este extrem de dezamăgită de comportamentul celui pe care îl vedea soţul ei.

Raluca Podea i-a dat papucii iubitului după ce a văzut la tv că e înşelată
Raluca Podea i-a dat papucii iubitului după ce a văzut la tv că e înşelată

"Nu mai am aşteptări din punct de vedere sentimental. De fapt niciodată nu am avut. Te naşti singur, mori singur. Un om care te vinde la primul colţ, nu este pentru mine. Eu vreau să-mi trăiesc viaţa. Vin după un divorţ şi o relaţie de cinci ani încheiată. Aş fi vrut ca povestea astea pe care o aveam de doi ani cu Florin să meargă, dar nu îmi mai trebuie. Eu înţeleg că are un contract, dar nimeni nu cred că e nebun să te pună să faci ceva din ceea ce tu nu vrei. Nu vreau să mai aud de el. Nu există cale de împăcare", a declarat Raluca Podea pentru Click!   

Florin Pastramă are o slăbiciune pentru femeile frumoase

Concurentul este puţin probabil să ştie că a fost părăsit. În episodul de joi seară (21 februarie) el îl condamna pe Vali Bărbulescu pentru avansurile pe care i le face Otnielei Sandu. "El are o relaţie serioasă cu Delia (n.r. Tudose). Nu înţeleg de ce face asta. E ca şi cum eu mă dau la tine şi apoi vin şi îţi vorbesc de Raluca", i se destăinuia Florin Pastramă colegei sale Geanina Ilieş într-un moment în care recunoştea că are cine să-l aştepte acasă. Lucrurile s-au schimbat însă peste noapte şi ultimul lui gest de a-i organiza Otnielei o petrecere de ziua ei i-a adus separarea de Raluca Podea."Nu suport să văd ce a făcut el la tv. Să sară aşa...pe fete", a adăugat Raluca. 

Florin Pastramă se descrie un bărbat potent financiar, dar şi un tip cu succes la femei. Încă de când a ajuns la Fermă 2019, el şi-a încercat norocul cu mai multe concurente, care l-au refuzat politicos, rând pe rând. Încercările lui de mare cuceritor i-au adus sfârşitul relaţiei cu iubita de acasă. 

Citeşte şi:

Adevărul din spatele piesei lui Pepe. Toată lumea a crezut că e despre Oana Zăvoranu

Fata de la Meteo din Click!, rivală cu fiul de 10 ani, la «Chefi la cuţite»

andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
cub elena merișoreanu png
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png