Ferma 2019. Unde se filmeaz─â emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului

image
A┼ča arat─â vila pe care concuren┼úii trebuie s─â o renoveze

Misterul locului unde se filmeaz─â Ferma 2019, reality-show-ul de la Pro TV, a fost spulberat. Click! a aflat unde au decis produc─âtorii s─â-i duc─â ├«n mare secret pe cei 18 concuren┼úi. P├ón─â acum tot ce se ┼čtia era c─â vedetele angrenate ├«n acest proiect vor locui ├«ntr-o cas─â d─âr─âp─ânat─â ├«n mun┼úii din Rom├óniei. Se pare c─â vila a fost ├«n trecut locul unde regele Mihai a f─âcut un an de ┼čcoal─â ┼či ulterior a fost folosit─â ca destina┼úie de vacan┼ú─â pentru copii.

Unde se filmeaz─â Ferma 2019 a fost o ├«ntrebare la care mu┼úi fani curio┼či ai emisiunii au ├«ncercat s─â afle r─âspunsul la ea. Produc─âtorii Pro Tv au vrut s─â g─âseasc─â o zon─â pitoreasc─â ┼či s-au oprit la V─âliug din jude┼úul Cara┼č-Severin. Aici, este Vila Klaus, transformat─â de la ├«nceputul acestui an ├«n platou de filmare pentru concuren┼úii show-ului de la Pro Tv. 

Vila a fost renovată parţial, dar concurenţii au misiunea să o transforme din nou în tabără de copii jpeg
Vila a fost renovată parţial, dar concurenţii au misiunea să o transforme din nou în tabără de copii

Destina┼úia se afl─â ├«n Mun┼úii Semenic la 35 de kilometri de Re┼či┼úa. Dac─â veni┼úi cu ma┼čina, de la Timi┼čoara, V─âliug este la o distan┼ú─â de 120 de km, ce poate fi parcurs─â ├«n aproximativ dou─â ore.

image
Jorge a fost de două ori în casa care acum este destinaţia aleasă pentru Ferma 2019

Imobilul este celebru, deoarece se spune c─â aici ar fi f─âcut un an de ┼čcoal─â Mihai, fostul rege al Rom├óniei. Cl─âdirea se afl─â ├«n momentul de fa┼ú─â ├«ntr-o stare avansat─â de degradare. Renovarea ├«ntregului imobil se face ├«ntr-un proiect al postului de televiziune PRO TV, care realizeaz─â aici noul format al emisiunii Ferma, prezentat de Mihaela R─âdulescu ┼či Cristian Bozgan.

Ferma 2019, transformată în tabără pentru copii 

Din aceast─â prim─âvar─â vila Klaus va putea primi din nou copii ├«n tab─âr─â, a┼ča cum se ├«nt├ómpla pe vremuri. Mihaela R─âdulescu a povestit chiar ea despre istoria locului.

ÔÇťHabar n-am c├ó╚Ťi dintre voi ╚Öti╚Ťi c─â ├«n casa asta a venit ├«n vacan╚Ť─â Regele Carol, deci a fost casa de vacan╚Ť─â a familiei Regelui Carol, dup─â care a preluat aceast─â cas─â ╚Öi familia Regelui Mihai. C├ónd Regele Mihai era copil, ├«n aceast─â cas─â a ├«nv─â╚Ťat s─â scrieÔÇŁ, le-a m─ârturisit Mihaela concuren╚Ťilor.

Unul dintre concuren┼úi a m─ârturisit c─â a mai fost ├«n Ferma de la V─âliug ┼či a rememorat clipele petrecute pe c├ónd era doar un pu┼čti. 

image
Ferma 2019 a fost pe vremuri tab─âr─â pentru copii

ÔÇť├Än aceast─â cas─â am venit ├«n tab─âr─â cu familia mea c├ónd eram mic. Este senza╚Ťional. ├Ämi aduc aminte doar u╚Öa de la intrare, mi se face pielea de g─âin─â. Tat─âl meu ne ducea ├«n tabere ├«n fiecare var─â. Am fost de dou─â ori ├«n casa astaÔÇŁ, le-a spus Jorge celor prezen╚Ťi ├«n jurul mesei. Vila a apar┼úinut Direc┼úiei de Tabere. Din octombrie 2011 a trecut ├«n grija Direc┼úiei de Sport ┼či Tineret Cara┼č-Severin, dar nu a mai fost deschis─â. 

Camerele de la Ferma 2019, renovate de Pro Tv pentru emisiune

ÔÇťCasa asta a fost ani de zile o tab─âr─â pentru copii, dar din cauza lipsei de fonduri ╚Öi, uneori, din cauza lipsei de interes, nu a mai fost. Acum s─â v─â spun care este partea cea mai frumoas─â a prezen╚Ťei voastre aici. Toat─â munca voastr─â de la Ferm─â, care o s─â constea mai ales ├«n construc╚Ťie, va fi s─â da╚Ťi din nou acestei case scopul pentru care a fost g├óndit─â: tab─âr─â pentru copiii cu mai pu╚Ťine posibilit─â╚Ťi materialeÔÇŁ, le-a explicat prezentatoarea concuren┼úilor. 

image
Mihaela R─âdulescu este gazda emisiunii Ferma 2019

Renovarea Vilei Klaus a ├«nceput de la finele lui 2018, c├ónd o echip─â trimis─â de Pro Tv a ├«nceput lucr─ârile. Au fost zugr─âvite camerele ├«n care stau concuren┼úii, schimbate caloriferele ┼či a fost tras fir nou de curent. 

Cum a ajuns Regele Mihai la Vila Klaus 

Vila a fost construit─â la ├«nceputul secolului XX.Ini┼úial acolo a fost un lac de acumulare mare, pentru reglarea cursului B├órzavei, deoarce pe r├óu se transportau bu┼čteni ├«n perioada aceea, ca ┼či combustibil pentru uzina din Re┼či┼úa. "Se scoteau bu┼čtenii din munte, de pe Semenic, ┼či se depozitau pe malurile B├órzavei. La un moment dat se deschidea st─âvilarul ─âsta, din zona Vilei Klaus, ┼či pornea un ┼čuvoi de ap─â care ridica to┼úi bu┼čtenii de pe maluri ┼či ├«i ducea p├ón─â la Re┼či┼úa, jos. Dup─â ce s-a construit barajul Breazova, ├«n 1904-1905, atunci s-a desfiin┼úat barajul de aici ┼či s-a f─âcut vila.

image
Ferma 2019 a fost pe vremuri tab─âr─â pentru copiifoto: banatulmontan.ro

A fost construit─â pentru conducerea uzinei de atunci, cas─â de relaxare, de v├ón─âtoare. Fosta uzin─â a avut domenii foarte mari. Toat─â zona asta muntoas─â apar┼úinea de ea ┼či avea multe cantoane, care pe vremea aia erau foarte bine administrate ┼či vila propabil c─â era ┼či un centru de administrare pentru conducerea sectorului silvic al uzinei. Se spune despre Regele Mihai c─â ar fi f─âcut o clas─â acolo. Pe timpul acela, uzina era a industria┼čului Max Auschnitt care era prieten bun cu Carol al II ÔÇôlea, tat─âl lui Mihai. ┼×i ca s─â intre mai bine ├«n gra┼úiile regelui s-ar fi oferit s─â g─âzduiasc─â ├«ntreaga clas─â a regelui, timp de un an sau mai pu┼úin", poveste┼čte Mircea Rusnac, doctor ├«n istorie. 

Cite┼čte ┼či:

Ferma 2019. Mihaela Rădulescu are un trecut cu Cristian Bozgan. De când se cunosc cei doi

Ce complex are Ioana Filimon, cea mai sexy concurent─â de la ┬źFerma 2019┬╗

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
BeFunky collage (39) jpg
carrie si boris johnson
image
image
image
image
valetina pelinel borcea copii jpg
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg
BeFunky collage (38) jpg
machine gun kelly