Fetele Elenei Cârstea, soldaţi în armata Statelor Unite


    Elena a izbucnit în lacrimi când Sanda, fiica cea mare,  a intrat în Garda Naţională din SUA
Elena a izbucnit în lacrimi când Sanda, fiica cea mare, a intrat în Garda Naţională din SUA

Elena Cârstea şi-a găsit liniştea sufletească abia peste Ocean, mai exact în Florida, unde s-a mutat în 2006. Îşi laudă soţul, pe Glenn Muttard, un bărbat bun de pus la rană, dar şi fetele, care ar sări şi în foc pentru americani, la necaz.

Elena Cârstea (55 ani)  îşi postează pe contul de Facebook fotografii în care pare foarte fericită, semn că îi prieşte traiul din America, unde locuieşte împreună cu fiicele ei, dar şi cu soţul său, de aproape 11 ani. Cu câteva zile în urmă, familia Cârstea-Muttard a petrecut o zi pe plajă, la Oceanul Atlantic, unde s-au bucurat cu toţii de o bălăceală pe cinste. Nu a lipsit din cadru nici căţelul familiei, amuzantul Cooper, primit de solistă anul trecut, după ce Houdini, câinele ei lup, a murit. ”A fost ziua mamei în SUA şi Glenn, soţul meu, ne-a scos la plajă. Eu nu prea stau la soare, căci nu am voie după operaţia suferită la creier, acum câţiva ani, dar ne-am simţit foarte bine, ne-am distrat pe cinste”, ne-a povestit cântăreaţa. 

Şi Adriana a îmbrăcat  haina militară, devenind  colegă cu sora ei
Şi Adriana a îmbrăcat haina militară, devenind colegă cu sora ei

Elena Cârstea este foarte mândră şi de cele două fiice ale sale, Sanda (20 ani) şi Adriana (16 ani), pe care le-a adoptat, de la orfelinat, pe vremea când erau doar nişte mogâldeţe: ”Sanda a ales să intre în Garda Naţională, unde poate fi solicitată să salveze americanii, în caz de situaţii de urgenţă, precum cutremure sau uragane”, ne-a mai zis Elena.

Dar şi mezina familiei a îmbrăcat uniforma militară: ”Cea mică va merge  tot pe urmele Sandei. Vrea şi ea să fie în Garda Naţională, ceea ce m-a surprins. Nu mă amestec, le las pe ele să decidă ce vor să facă în viaţă”, a mai adăugat celebra solistă. 

Mulţi se întreabă cu ce se ocupă artista în Florida, căci a cam renunţat la muzică: ”Lucrez la o agenţie imobiliară şi am ales acest loc de muncă întrucât îmi oferă un program flexibil şi îmi permite să petrec mai mult timp cu familia”, a elucidat ea marele mister. 

Elena o duce bine, este mulţumită, dar susţine că mereu îi zboară gândul la ţara natală: ”Îmi  este dor tare de România, de-abia aştept să o văd pe mama. Din păcate, ea e prea în vârstă ca să o mai pot aduce aici, drumul, de peste zece ore, e foarte obositor”. 

Elena Cârstea se simte bine şi din punct de vedere medical, după ce, în 2009, a fost diagnosticată cu anevrism cerebral şi a fost operată pe creier. Ea a trecut însă şi prin mari drame. Anul trecut, solista a suferit un mare şoc când a aflat că fiul cel mare al soţului ei a încetat din viaţă, din cauza consumului de droguri. Iar în urmă cu câteva luni, sora ei, Ofelia, a pierdut bătălia cu cancerul. 

Viaţa lor în imagini! De 11 ani, Elena Cârstea duce un trai liniştit în Florida

simeon stalpnicul png
Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
cub catalin botezatu png
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg