Fiica Andreei Esca «dă din casă». Ce a învățat de la celebra ei mamă

image
Andreea Esca este tare mândră de fiica saFoto: arhivă personală

Întoarsă din Londra, acolo unde este studentă, pentru a participa la lansarea propriului ruj, Alexia Eram a acceptat și invitația lui Cătălin Măruță de a merge în emisiunea lui și de a vorbi nu doar despre acest nou capitol din viața sa și despre traiul în Anglia, cât și despre relația cu mama ei, Andreea Esca.

Cei care le urmăresc pe rețelele sociale pot lesne observa că Alexia și Andreea au și o legătură strânsă de prietenie, nu doar o relație mamă-fiică. Când este vorba despre sfaturile pe care i le-a transmis celebra ei mamă, tânăra a declarat: „Să muncesc tot timpul pentru ceea ce am pentru că nimic nu vine fără să faci nimic, să fiu curajoasă, iubitoare și respectuoasă”. 

Chiar dacă unora le pare că Alexia are libertate deplină, iată că bruneta a contrazis această ipoteză: "Am avut restricții fix cât era nevoie, nu e bine să ai un copil prea liber, dar nici prea strâns".

Fiica Andreei Esca studiază la Londra    

image
Alexia și-a schimbat look-ul pentru lansarea liniei sale de rujuri

Alexia Eram, s-a înscris la facultate în Londra, unde a primit și o cameră la cămin, pe care celebra ei mamă i-a utilat-o cu cele necesare.

Alexia urmează cursurile UCA (University for Creative Arts) și de aproape trei lunilocuiește într-o încăpere micuţă pe care în trecut le-a arătat-o prietenilor ei de pe Youtube. Camera ei este dotată cu o mini bucătărie, o baie și un pat mare. Clădirea căminului în care Alexia locuieşte are amfiteatru, cameră de karaoke, sală de cinema, sală de fitness, cantină, dar și un sky bar.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg