Fiica Elenei Cârstea a înfruntat uraganul Irma. ”A dat dovadă de mult curaj”

20 septembrie 2017
simeon stalpnicul png
Elena Cârstea e foarte mândră de fiica eiFoto: arhivă personală

Elena Cârstea încearcă să-și revină după coșmarul prin care a trecut din pricina uraganului Irma, care a devastat America. Aflată în calea furtunii, cântăreața a stat cu inima strânsă și pentru fiica ei cea mare, Sanda, voluntar în Garda Națională SUA, care a fost convocată de urgență pentru a interveni în urma dezastrului.

Elena Cârstea (54 ani) a trecut cu bine peste urgia naturii care s-a dezlănțuit în SUA. Acum, cântăreața stabilită în Florida de peste 10 ani, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu soțul ei, Glenn Muttart, încearcă să-și liniștească prietenii din România care și-au făcut griji pentru ea.

”Am scăpat ușor. Acoperișul casei noastre e intact, alții nu au fost așa norocoși. Am stat o săptămână fără curent. Ne revenim la normal. Încă mai sunt zone fără curent. Mai durează până o să ne revenim de tot”, a declarat Elena Cârstea pentru Click!

Artista a avut emoții și pentru Sanda (20 de ani), fata ei cea mare, care este voluntar în Garda Națională SUA și sare în ajutor în situații de acest gen, cutremure sau uragane. Așa s-a întâmplat și acum, când, chiar înainte ca Irma să lovească Florida, Sanda a fost solicitată să se pregătească să intervină, pentru a da o mână de ajutor celor afectați.

”A fost plecată de acasă pentru prima dată pentru o astfel de tragedie. Am avut emoții, dar s-a descurcat foarte bine. Sanda a dat dovadă de mult curaj”, ne-a spus cântăreața. Elena și-a arătat îngrijorarea și pentru cei afectați de furtuna care s-a abătut zilele trecute asupra Timișoarei. ”Vă mulțumim din suflet pentru gândurile bune, Florida își revine încet, încet, iar eu mă gândesc la dezastrul din Timișoara, îmi pare nespus de rău pentru timișoreni. Mergem înainte și mai învățăm câte ceva, dar vreau de bine, nu din nenorociri”, a scris ea pe Facebook. Artista mai are o fată înfiată, Adriana, care a împlinit recent 18 ani.

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
andreea si cabral
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg