Fiica lui Dumitru Lupu, distrusă de durere la priveghi: «Și-a dat ultimul suflu în brațele ei»

simeon stalpnicul png
Dumitrana, fiica lui Dumitru Lupu și a Ilenei Șipoteanu, a fost monument de tristețe la priveghiul tatăluifoto: Click!

Prietenii și apropiații regretatului compozitor Dumitru Lupu au fost așteptați, duminică (23 iulie), la priveghiul acestuia să-i aducă un ultim omagiu și să își ia rămas bun.

La Casa Niculescu, lângă Cimitirul Central Constanța, acolo unde a fost depus Dumitru Lupu, tristețea a plutit în aer, în timp ce sicriul artistului a fost acoperit cu coroane de flori. Familia îndurerată a petrecut câteva clipe de reculegere la căpâtâiul său. A fost prezentă și Dumitrana (21 de ani), fiica lui Dumitru Lupu și a Ilenei Șipoteanu.

simeon stalpnicul png
Dumitrana a stat cu spatele la fotografi, pentru a-și feri chipul schimonosit de durerefoto: Click!

Tânăra a fost monument de tristețe la priveghi, și a preferat să stea cu spatele către camerele de fotografiat, pentru a nu fi surprinsă în această ipostază dureroasă. Poeta Carmen Aldea Vlad a povestit că Dumitru Lupu a murit chiar în brațele fiicei sale: „Începând din acest moment, pentru Ileana, 22 iulie nu va mai exista ca zi de naștere. Faptul că el și-a dat ultimul suflu în brațele Dumitranei, căreia îi spunea lăcrămioara lui tata spune tot ce se poate despre sufletul lui de tată, care a avut fericirea, în urmă cu trei săptămâni, să își vadă comoara lui de suflet obținând licență în regie”.

Compozitorul Dumitru Lupu va fi condus pe ultimul drum luni (24 iulie), la ora 13. Slujba de înmormântare va avea loc la biserica Sf. Gheorghe, iar trupul artistului va fi depus la Cimitirul Municipal Constanța, potrivit ziuaconstanta.ro. 

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Vulcan. Foto: Daniel Guță
Forbes FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu