Fiica lui Iosif Rotariu, operată pentru a 42-a oară! La 11 ani, suferă de o boală cruntă

Ultima actualizare:

    Kassandra şi Dana Rotariu,  alături de medicul francez  care o va opera pe fetiţă  la 4 noiembrie
Kassandra şi Dana Rotariu, alături de medicul francez care o va opera pe fetiţă la 4 noiembrie

Iosif Rotariu, fosta mare stea a fotbalului românesc, şi soţia lui, Dana, au adoptat-o pe Kassandra (11 ani) pe când fetiţa avea doar patru anişori. Pe-atunci, micuţa zăcea pe patul de spital, tot trupşorul ei plăpând fiind ars cu ţigara, de bunica ei. Micuţa suferă însă şi de o boală gravă a oaselor, care îi distruge articulaţiile.

Kassandra este o fetiţă veselă, care îşi adoră părinţii adoptivi, pe Iosif şi pe Dana Rotariu, oameni cu suflet mare, care au făcut tot posibilul să îi ofere o viaţă de prinţesă. Din păcate, puştoaica a fost diagnosticată încă de la vârsta de patru ani cu osteomielită, o boală care i-a tocat articulaţiile. Soţii Rotariu nu şi-au pierdut speranţa că ea va putea duce o viaţă normală, astfel că au bătut la uşa tuturor medicilor, cheltuind pe protezele de la mâini şi de la picioare, peste 200.000 de euro, bani strânşi şi din donaţii.


    Iosif Rotariu are doi copii înfiaţi,  Kassi (10 ani) şi Cristian (13 ani)
Iosif Rotariu are doi copii înfiaţi, Kassi (10 ani) şi Cristian (13 ani)

Kassandra a fost operată de 41 de ori, dar coşmarul tot nu a luat sfârşit căci, zilele acestea, puştoaica a fost internată la un spital din Franţa: „Suntem în Strasbourg, tocmai ce am ieşit de la medic. Kassandra este bandajată la mâna dreaptă şi nu are voie să o mişte până pe 4 noiembrie, când va fi programată la operaţie. Doctorii îi vor reface umărul şi cotul, dar ea nu are nici claviculă. Trebuie să o operăm de urgenţă, ca să îi schimbăm proteza de la mână, pentru că are dureri mari”, ne-a spus Dana.

Femeia se teme ca nu cumva anesteziile repetate să-i pună fetei viaţa în joc: „Ştiu că anesteziile nu sunt sănătoase, dar fără ele nu se poate. Fiecare operaţie durează câte cinci-şase ore. Prima noapte este mai grea, apoi durerile mai scad în intensitate, căci e trecută pe morfină. Este mică şi nu prea înţelege, noi o încurajăm că se va face bine. Când o să împlinească 12 ani, Kassandra va avea nevoie de proteză şi la picior. Cu şcoala mai rămâne în urmă. Nu poate să scrie, pentru că stă bandajată cu un corset la mână, iar la tablă nu a scris niciodată, deoarece nu are cot. Mi-au spus profesorii că mai ridică mâna, ca să răspundă, fără să conştientizeze că are probleme”.

Bunica a fugit în străinătate, după şase ani de închisoare


    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Femeia care i-a distrus Kassandrei viaţa este chiar bunica ei, care i-a turnat acid sulfuric pe faţă, a ars-o cu ţigara şi chiar a aruncat-o pe geam, de la etajul al treilea. N-a rămas nepedepsită, fiind condamnată la 8 ani de închisoare. Dar, a fost eliberată anul acesta: ”A executat doar 6 ani. A reuşit să scape aşa repede pentru că a avut un comportament exemplar şi pentru că a muncit tot timpul cât a stat închisă. După ce a ieşit din închisoare, a plecat în străinătate, ca să nu mai dea ochii cu nimeni”, ne-a mai spus Dana Rotariu.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png