Fiica lui Mihai Gâdea e vedetă! Cum arată în cel mai nou videoclip

Dacă prezentatorul TV Mihai Gâdea este deja o prezență arhicunoscută, nu mulți sunt cei care știu că acesta are o fiică deja mare, care a urmat un alt domeniu de activitate. Karina Maisha s-a lansat în muzică, iar noi vă prezentăm cel mai nou videoclip al tinerei artiste!

Karina Maisha are 19 ani Foto: Arhivă personală
Karina Maisha are 19 ani Foto: Arhivă personală

Karina Maisha, fiica de 19 ani a lui Mihai Gâdea, a ales să nu calce pe urmele tatălui său, optând pentru muzică, în detrimentul jurnalismului și televiziunii. Cu toate acestea, Karina e pregătită să devină cel puțin la fel de faimoasă ca tatăl ei!

Fiica lui Mihai Gâdea s-a lansat în muzică

Având latura artistică dezvoltată și fiind talentată în acest domeniu, prezentatorul TV și-a încurajat fiica să își urmeze propria cale, astfel că tânăra s-a lansat în muzică cu o piesă propie! Și, pentru că nu putea să se bucure de această reușită fără un videoclip, Karina a făcut posibil și acest lucru.

Dacă până acum Mihai Gâdea a reușit să își țină „comoara” departe de lumea showbiz-ului, în prezent tânăra se pregătește să primească laurii pentru cea mai nouă melodie lansată. Pe lângă muzică, Karina Maisha este pasionată și de modă, iar prezentatorul TV s-a mândrit mereu și cu performanțele ei academice.

De curând însă, tânăra a demonstrat că are o voce specială, spunând o poveste emoționantă în cel mai nou videoclip muzical. Fără să fie provocatoare, Karina a părut totuși lipsită de temeri în fața camerelor de filmat, semn că este pregătită din plin pentru toate provocările din acest domeniu.

Citește și: FOTO Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Ce frumoasă a fost Karina Maisha la petrecere!

Karina Maisha cochetează de ceva ani cu domeniul muzical

Mihai Gâdea și soția lui, Agatha Kundri, sunt căsătoriți de aproape 20 de ani. Din povestea lor de iubire a rezultat o fiică, Karina Maisha, care în prezent studiază în Florența, Italia, după ce a fost acceptată la PoliModa.

Karina este deja cunoscută pe platforma Youtube, după ce a publicat, de-a lungul timpului, mai multe cover-uri ale unor piese celebre. Fiica lui Mihai Gâdea a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 2014, când i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi aștepta”, cu care a ajuns la inimile publicului.

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea nu mai pleacă la studii în Olanda. Cu ce se ocupă tânara

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net