Fiul lui Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere din banii lui. Sora vitregă îl susține

Ultima actualizare:

Ștefan Bănică se poate considera un tată mândru. Fiul său, care încă nu a împlinit vârsta de 20 de ani, are deja propria lui afacere, deschisă cu banii câștigați de el. Radu Ștefan Bănică a inaugurat în acest weekend o cafenea în centrul Bucureștiului, iar sora vitregă i-a fost alături la acest eveniment atât de important din viața sa.

Radu Ștefan Bănică și-a deschis o cafenea în centrul Bucureștiului
Radu Ștefan Bănică și-a deschis o cafenea în centrul Bucureștiului

Radu Ștefan Bănică și-a deschis o cafenea în centrul Capitalei, iar la inaugurare a fost prezentă și sora lui vitregă, fiica lui Ștefan Bănică din căsnicia cu Andreea Marin.

 „Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco", a scris Radu Ștefan Bănica pe pagina lui de Instagram, iar textul este însoțit de câteva imagini din fața cafenelei sale, dar și din interior, unde se poate vedea cât este de cochet locul dar și cu ce bunătăți își primește clienții.

Îmbrăcat casual într-un trening de firmă și accesorizat cu o pereche de adidași scumpi, juniorul lui Ștefan Bănică a fost fericit să-și poată întâmpina primii clienți, din postura de patron.

Luna viitoare, pe 7 februarie, Radu împlinește 20 de ani, însă se poate spune că tânărul este deja pe picioarele lui. Nu i-a dat celebrul său tată niciun ban și nu se numără printre acele beizadele care primesc totul pe tavă de la părinți.

Radu Ștefan Bănică muncește de la o vârstă fragedă

Din contră, Radu este un exemplu pentru mulți tineri de vârsta lui. A avut îndrumarea și pârghiile tatălui său, dar a muncit de la o vârstă fragedă. A câștigat primii bani ca actor, participând cu roluri în numeroase piese de teatru, apoi a participat la diverse emisiuni, concerte alături de tatăl său, câștigă și din asocieri de imagine cu diverse branduri de haine și nu numai. În paralel studiază. 

"Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize. Cine vrea să mă urmărească, poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube", spunea Radu anul trecut pentru revista OK! Magazine.

Iată că juniorul lui Bănică are timp de toate și a reușit să pătrundă și în lumea antreprenoriatului. Este vorba despre o cafenea în zona centrală a Capitalei, vizavi de Sala Palatului, acolo unde tatăl său are drum mai mereu prin prisma concertelor pe care le organizează. O cafenea cochetă, unde orice trecător se poate bucura de un mic dejun sau un brunch delicios, care poate conține un sandviș cu somon sau cu șuncă, ori o cafea foarte bună sau, de ce nu, un pahar de prosseco.

Cafeneaua este deschisă de luni până vineri de la 8 dimineața până la 7 seara, iar în weekend de la ora 9 dimineața până la ora 7 seara. 

Violeta și-a susținut fratele la lansarea cafenelei

Sora lui Radu, Violeta, a fost și ea prezentă la inaugurarea cafenelei și și-a susținut fratele. Amândoi apar într-o poză, foarte uniți și cu zâmbetul larg pe buze.

Violeta și-a susținut fratele vitreg la lansarea cafenelei
Violeta și-a susținut fratele vitreg la lansarea cafenelei

De curând, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că nu îi este ușor ca tatăl său să fie celebru, iar această presiune îl determină să muncească mult mai mult, pentru a nu-l dezamăgi. „E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei”, a spus Radu Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva

După căsnicia cu Andreea Marin, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu artista Lavinia Pârva, în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație. Cei doi au un băiețel, Alexandru, în vârstă de doi ani și patru luni. De curând s-a spus că cei doi ar divorța, însă Lavinia a lămurit aceste bârfe.

"Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina! Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea", a spus Lavinia pe social media. 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net