Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu dă cărțile pe față! Ce spune despre scandalul banilor din familie: „Cea mai mare prostie omenească”

#Exclusiv Click!

Sufletul regretatul artist de muzică populară, Ion Dolănescu nu are liniște pe lumea cealaltă când vede că cei doi fii legitimi, Ionuț și Dragoș Dolănescu nu se înțeleg pe avere! Ba mai mult, Ionuț Petrescu (43 de ani), artistul care susține că este tot fiul acestuia, încearcă să facă toate eforturile, de câțiva ani, să le demonstreze tuturor că este sânge din sângele lor printr-un test ADN, însă nu prea poate. Contactat de Click!, bărbatul ne-a dezvăluit că acest întreg scandal pe avere, de ani de zile, a ajuns din cauza orgoliilor dintre frați.

Scandal pe bani în familia regretatului Ion Dolănescu

În 2009, lumea muzicii populare era în doliu! Ion Dolănescu își lua rămas bun de la viață, în urma unui stop-cardio respirator. Regretatul cântăreț de muzică populară a muncit o viață și a strâns ban pe ban, așa că toată munca și agoniseala lui a rămas celor doi copii: Dragoș, care acum locuiește cu familia în costa Rica și Ionuț, care îi moștenește talentul muzical.

Situația în familia lor s-a complicat în urmă cu mai bine de șapte ani, când a apărut Ionuț Petrescu, cel care susține că este tot fiul lui Ion Dolănescu. Bărbatul a declarat, în trecut, că tanti Flori, femeia care i-a dat viață lui și care a murit în 2019, fără să îi spună dacă regretatul cântăreț de muzică populară este sau nu tatăl său, ar fi întreținut relații intime cu Ion Dolănescu în anul 1975, pe când aceasta lucra drept bucătăreasă pentru artist.

Contactat de Click! Ionuț Petrescu, bărbatul care le-a cerut lui Ionuț și Dragoș Dolănescu, de ani de zile, să facă un test ADN pentru a demonstra legal că este fratele lor, ne-a mărturisit care este principalul motiv de la care cei doi frați se ceartă pe avere.

„Pot spune decât că sunt orgoliile între ei. Cea mai mare prostie omenească este cearta pe avere între frați, eu le spun lor cât și tuturor celor ce se cearta pe avere să nu uite că sicriul nu are buzunare, așa că iubiți și prețuiți frații și aproapele. În rest este strict problema lor. Nu mă privesc discuțiile lor. În prezent, nu am nicio relație cu Ionuț și Dragoș, eu nu îi consider frații mei. Eu sunt Ionuț Petrescu și atât”, a declarat acesta pentru Click!

Ionuț Petrescu, un artist complex

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu are două locuri de muncă: este artist de muzică populară de profesie, dar și manager la o companie.

„În perioada aceasta mă pregătesc pentru lansarea albumului meu. Este un vis pe care vreau să mi-l împlinesc. Pe lângă asta eu sunt și manager la o firmă de consultanță financiară. La tata merg zilnic la cimitir pentru că am ales în viață să fac ceea ce simt”, a conchis pentru Click!, Ionuț Petrescu

Ionuț și Dragoș Dolănescu, la cuțite?

Războiul dintre frații Dolănescu a continuat și prin versuri. Asta, deoarece Ionuț Dolănescu a lansat o piesă cu dedicație pentru fratele său, Dragoș, cu privire la problemele pe care le au de ani de zile amândoi: averea lăsată de tatăl său:

 „Frate dragă, măi frăție/, Cât rău mi-ai făcut tu mine/, Tăicuțul de-ar învia și nu te-ar putea ierta/, De-mi erai frate de mamă poate te-aș fi luat în seamă/, Dar frații numai de tată nu se știe niciodată/, Nimeni nu va ști vreodată/, Dacă avem același tată/. Trecând prin rele și bune, tata ne-a lăsat un nume/, Fără dor și fără milă tu l-ai târât în mocirlă/, Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs/. Tăicuțul cu suflet bun mi te-a adunat din drum/, Pentru cât rău ai făcut/, Nu te vreau nici la mormânt/, Să te ierte cel de Sus pentru cât rău ai adus/, De te-ar ierta lumea toată/, Eu nu am să uit vreodată/, Frate drag pentru mine rămâi doar o amintire”.

Click spune!

În urma partajului, judecătorii au decis ca Ionuţ Dolănescu să rămână cu locuiţa din Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro şi cu drepturile de autor estimate la 70.000 de euro iar Dragoş s-a ales cu vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, în valoare de 300.000 de euro. Însă, disputa dintre cei doi frați continuă pe casa din Strada Hagi Dina, plus terenuri în Butimanu și Tunari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net