Fiul vitreg al Elenei Cârstea a terminat Dreptul în SUA. Uite ce cadou valoros a primit!

simeon stalpnicul png
Alexandre, Adriana, Sanda şi Glennfoto: arhivă personală

Cu un ochi râde, cu celălalt plânge. Elena Cârstea suspină și acum după fiul ei vitreg, băiatul cel mare al soțului ei, Glenn Muttart, care a murit la începutul anului 2016, după o extradoză de heroină. Băiatul cel mic le-a făcut însă recent o bucurie nemărginită şi le-a readus zâmbetul pe buze.

La un an şi 10 luni de la moartea fiului vitreg, Brett Muttart, care a decedat la doar 30 ani, din cauza consumului de heroină, Elena Cârstea (55 de ani) are motive să zâmbească din nou. Alexander, fiul cel mic al soţului ei, Glenn Muttart, a absolvit cu brio Dreptul și a sărbătorit în familie, alături de tatăl său, Elena Cârstea, dar şi de cele două fete înfiate de solistă, Sanda (20 ani) și Adriana (17 ani).

simeon stalpnicul png
Alexander a primit cadou o maşină

Momentul a fost marcat de membrii familiei și pe Internet, căci Glenn a împărtășit bucuria cu prietenii de pe Facebook. ”Cuvinte greu de găsit pentru a exprima mândria şi admiraţia pe care o am pentru fiul meu. A lucrat tot timpul ca să-și îndeplinească obiectivele şi acum a absolvit cu o diplomă de Drept Penal. M-am asigurat că a primit ceea ce a vrut! Un cadou, o maşină nouă, completează un weekend de neuitat”, scrie Glenn.

simeon stalpnicul png
Alexander, încadrat de surorile vitregefoto: arhivă personală

Au trecut printr-o tragedie în martie 2016

”Recent mi-am îngropat fiul, mult prea devreme, la vârsta de 30 de ani. A fost un tânăr deştept, amuzant şi chipeş. Avea visuri măreţe şi iubea viaţa. Destinul lui s-a încheiat însă tragic, pentru că, în urmă cu câţiva ani, a decis să încerce heroina. Credea că va fi o singură dată. Dar din moment ce acea uşă a fost deschisă, lui i-a fost imposibil să o mai închidă. Sper ca tinerii care vor citi asta vor înţelege pericolul pe care îl reprezintă drogurile. Vă rog să înţelegeţi că nu veţi şti niciodată dacă drogul pe care intenţionaţi să-l luaţi este cel care vă va deschide acea uşă. În urmă cu câteva luni, Brett a întâlnit pe stradă un om fără adăpost, pe care l-a dus la un magazin şi i-a cumpărat un telefon. «Tată, acel om nu mai avea nici o speranţă», mi-a spus el. Recent, Brett a zis că şi el s-a transformat într-o asemenea persoană. Timp de 6 luni,  a reuşit să fie «curat», şi-a găsit un loc de muncă şi şi-a recuperat viaţa de dinainte. El i-a putut repara pe alţii, dar nu s-a putut repara pe el însuşi. Vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre”, ne-a spus soţul Elenei Cârstea.

simeon stalpnicul png
Elena Cârstea și Glenn Muttart, alături de Adriana și Sanda
cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg