Florin Busuioc, cel mai amplu interviu după ce a fost aproape de moarte: „Timp de o oră n-am existat“

Ultima actualizare:

    Florin Busuiocfoto: OK! Magazine
Florin Busuiocfoto: OK! Magazine

După ce a trecut printr-o încercare de viaţă şi de moarte, actorul ne-a povestit acum despre provocările revenirii şi pragurile care te schimbă.

La 56 de ani, Florin Busuioc poate spune că nu mai e acelaşi om. A fost cu un pas dincolo... S-a întors şi a renăscut. Infarctul suferit în luna noiembrie a anului trecut de prezentatorul rubricii Meteo de la ProTV a fost mai puternic decât o furtună. Atunci, lumea n-a mai fost interesată de starea vremii, ci de starea lui de sănătate.

Unii au crezut atunci că, şi dacă se va reface, nu va mai reveni pe micul ecran. Nimic mai greşit. Busu n-ar putea renunţa niciodată la ceea ce-l face fericit. Doar că acum trebuie să reorganizeze puţin lucrurile...

Cum e revenirea?

Busu: Firească. Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară.

Vei reveni şi la ştirile de dimineaţă, nu?

Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele. Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru.

Citeşte AICI tot interviul cu Florin Busuioc

image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image png
olivia steer jpeg
banner Vica Blochina png
image png
image
actualitate.net