Florin Busuioc încă suferă după operația pe cord: «Nu mă lasă să respir cum trebuie»

image
Florin Busuioc încă simte dureri după operația pe cord Foto: Captură Pro TV

Invitat în cadrul unei emisiuni, Florin Busuioc a vorbit despre perioada grea prin care problelemele de sănătate l-au obligat să treacă. După instalarea noului an, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit care sunt cele mai mari dorințe ale sale pentru 2019, acestea fiind în primul rând legate de recuperarea post operatorie, care încă nu s-a întâmplat în totalitate.

Îndrăgitul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV a dezvăluit că încă se resimte după operația pe cord care i-a salvat viața. Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia facea parte. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat, fiindu-i montat un stent. 

Florin Busuioc a fost invitat miercuri, 9 ianuarie 2019, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, difuzată de Pro TV, unde a făcut declarații despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut după infarctul suferit. Prezentatorul „Meteo” de la Pro TV a mărturisit că încă se confruntă cu dureri, din cauza coastelor rupte în urma resuscitării.

image
Florin Busuioc s-a întors de curând în platol Pro TV pentru a prezenta vremea

Care sunt dorințele lui Florin Busuioc pentru noul an

„Mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo 5 coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talașman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara.Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze și să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin așa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aș fi luat în seamă. Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete”, a explicat Busu.

După ce a fost externat din spital, Florin Busuioc a avut nevoie de încă o operație, după ce medicii care l-au avut pe acesta în grijă au decis că mai are nevoie să îi fie montat încă un stent. Deși a trecut prin una dintre cele mai cumplite perioade din viața sa, actorul s-a reîntors de curând să prezinte vremea la Pro TV.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
aaneiungaria Sursapolitianeamt(1) jpg
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan