Florin Busuioc joacă azi la Craiova, unde a văzut moartea cu ochii! Cine îl păzește pe scenă

Ultima actualizare:
Florin Busuioc nu și-a abandonat proiectele actoricești, chiar dacă a avut probleme de sănătate
Florin Busuioc nu și-a abandonat proiectele actoricești, chiar dacă a avut probleme de sănătate

Actorul Florin Busuioc (57 de ani), care a văzut moartea cu ochii, pe 6 noiembrie 2018, pe scena Filarmonicii din Craiova, nu este nicidecum superstițios. Ca dovadă că nu se teme de locul în care a suferit un infarct, el revine, azi, de la orele 19. 00, cu o nouă reprezentație a piesei ”Central Park”, în același oraș. Florin va fi însă atent supravegheat de colegul lui de scenă, Bogdan Talașman, care l-a readus la viață.

Florin Busuioc și-a revenit spectaculos după infarctul suferit în urmă cu șapte luni și s-a alăturat colegilor din distribuția spectacolului ”Central Park”, piesă care se va juca în această seară, de la orele 19.00, la Craiova, pe scena Teatrului ”Marin Sorescu”: ”Mai sunt câteva bilete, la prețul de 80 de lei. Va juca și Florin Busuioc”, ne-a declarat azi o angajată a acestei  instituții  culturale. Actorul, pe care îl vedeți și pe micul ecran, în calitate de prezentator al rubricii ”Vremea”, de la PRO TV, este fericit că a putut reveni și pe scenă, de la care luase o pauză mai lungă:. „Mi-am pus dorinţa să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează şi nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo cinci coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talaşman (n.r. actor, coleg de scenă cu Florin Busuioc) este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat şi îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele, după aceea pot să vorbesc şi despre teatru şi despre revenirea dimineaţa la ştiri. Deocamdată am revenit seara“, mărturisea prezentatorul, la două luni după infarct, la PRO TV.


    Florin Busuioc nu și-a abandonat proiectele actoricești, chiar dacă a avut probleme de sănătatefoto: Mihai Ionescu
Florin Busuioc nu și-a abandonat proiectele actoricești, chiar dacă a avut probleme de sănătatefoto: Mihai Ionescu

Bogdan Talașman i-a făcut masaj cardiac extern

Iar Bogdan  Talașman, salvatorul lui, a povestit, imediat după acest episod: ”Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!”. Medicii i-au montat lui Florin  două stenturi (n.r.-tub de mici dimensiuni pe care medicii îl introduc într-o arteră, cu rol de areseta presiunea sângelui”, care îl ajută pe actor să ducă o viață normală. Florin a menționat că a renunțat la fumat, viciu care l-a adus pe marginea prăpastiei și că acum are un program de viață sănătos.

Citește și:

Nu mai pun gura pe ţigară după ce au văzut moartea cu ochii

VIDEO! Florin Busuioc, așa cum nu l-ai mai văzut după infarct! Are o cicatrice urâtă la cap

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net