Florin Piersic - declarație de dragoste, pe scena Le Chateau!

Ultima actualizare:

    Florin Piersic si Laura Tatoli (Le Chateau)
Florin Piersic si Laura Tatoli (Le Chateau)

La finalul spectacolului-eveniment “Nu-ntreba câți ani am” ce a avut loc recent pe scena Le Chateau, în premieră pentru publicul din București, îndrăgitul actor Florin Piersic, vizibil impresionat și emoționat, si-a exprimat în fața publicului prezent la eveniment, admirația pentru minunata sală de spectacol a Castelului din Inima Capitalei, declarându-se de-a dreptul indrăgostit de aceasta.

Experiența trăită aici, după spusele marelui actor, a foat una extraordinară, cu mult superioară celor trăite de actor în alte locații din țară și chiar de peste hotare, atat din punct de vedere al facilităților și al echipamentelor puse la diapoziție, cât și a suportului și a profesionalismului echipei de producție a Le Chateau.

Mai mult, aceste aprecieri au fost reluate si întărite după doar o saptamană, chiar de pe scena Teatrului Național din București, în fața publicului spectator, Florin Piersic exprimând-și aprecierile în inconfundabilul stil propriu, plin de umor si pasiune.

Desfășutrat “cu casa închisă”, spectacolul lui Florin Piersic la Castel, a produs un torent de emoție,  acesta amuzând publicului peste măsură cu cele mai savuroase povești din viața și activitatea sa și lăcrimând la interpretarea pieselor muzicale din repertoriul propriu. 

Seria de evenimente artistice organizate de Le Chateau sub titulatura “Spectacol la Castel”, ofera publicului participant experienta incantatoare a unor evenimente culturale desavarsite, alături de unii dintre cei mai apreciati creatori de artă ai tarii, in stralucirea si intimitatea Castelului din Inima Capitalei.  Pentru fiecare spectacol sunt puse in vanzare un numar limitat de 300 de bilete.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net