Florin Piersic: «Florina Cercel m-a iubit!» Ce mesaje îi trimitea actrița săptămânal

Ultima actualizare:

    Florina Cercel și Florin Piersic au fost prieteni foarte apropiați
Florina Cercel și Florin Piersic au fost prieteni foarte apropiați

Florin Piersic a vorbit cu regretata Florina Cercel cu patru zile înainte ca actrița să moară. Marele actor, în vârstă de 83 de ani, a publicat un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook, pentru Florina Cercel, care i-a fost colegă și foarte bună prietenă. Florina Cercel și Florin Piersic s-au întâlnit ultima dată la Cluj, în urmă cu două luni.

Florin Piersic a vorbit cu regretata actriță Florina Cercel în urmă cu patru zile. Acesta a postat un mesaj emoționant despre colega lui, care i-a fost și parteneră de scenă ani de zile.

Florin Piersic: «Cu două luni în urmă, o aplaudam pe Florina Cercel la Cluj»

„Vi s-a întâmplat vreodată să primiți un telefon și cel de la celălalt aparat să vă spună că a plecat din lumea asta o persoană dragă? În dimineață asta, eu am răspuns, cu o strângere de inimă, așa, ca o presimțire. Aud vorbele care mi se spun, dar parcă mintea mea refuză să le înțeleagă, le respinge ca pe o greșeală enormă, de parcă așa ar putea să le anuleze, să dea timpul înapoi și iar înainte, reparând eroarea destinului. Dar nu se întâmplă așa și încep să înțeleg că Florina Cercel, buna și iubita mea parteneră, nu mai este. Cum adică? Așa ceva nu se poate?! Doar acum patru zile am vorbit la telefon. La Cluj, cu două luni în urmă, o aplaudam din lojă în piesa în care cu mulți ani în urmă eram parteneri pe scena Naționalului bucureștean, «Gaițele» lui Alexandru Chirițescu. O viață am fost parteneri de teatru. Sub bagheta regizorului Alexandru Tocilescu, pe platoul televiziunii române, în anii din urmă am jucat în «Ultima Haltă spre Paradis». Doamne, ce fericită a fost să fim iar împreună!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

Florin Piersic: «Florina Cercel îmi trimitea cele mai frumoase mesaje»

„Și în toată această viață, nu trecea săptămână fără ca Florina Cercel să îmi scrie mesaje, unele dintre cele mai frumoase pe care le primeam. Ce vreți?! Frați de zodie și de nume. Florina Cercel era născută pe 28 ianuarie, eu pe 27. O zi ne despărțea, dar ne sărbătoream împreună, chiar dacă uneori de la distanță. Vedeți voi, cei care citiți aceste rânduri? Sunt prietenii care nu mor niciodată, pe care nici timpul, nici distanțele nu le alterează. Florina Cercel m-a iubit. Ca partener și ca prieten. Și eu pe ea în egală măsură. Te plâng, scumpa mea Florina. Îmi vei lipsi teribil! Cu sufletul îndoliat, al tău Florin”, a încheiat Florin Piersic.

Florina Cercel a fost răpusă de cancer pulmonar

Florina Cercel a murit marți, 30 iulie 2019, la 76 de ani, de cancer pulmonar și va fi înmormântată joi, 1 august 2019, la Cimitirul Bellu din București. Florina Cercel și Florin Piersic erau foarte buni prieteni și au jucat în foarte multe piese, dar ultima dată s-au aflat împreună pe aceeași scenă de teatru acum 17 ani. La 29 octombrie 2002, a avut loc premiera absolută la Teatrul Naţional de Televiziune a spectacolului „Ultima haltă în Paradis”, de Valentin Nicolau, în regia lui Alexandru Tocilescu, în care Florina Cercel şi Florin Piersic au interpretat rolurile principale.

Citește și:

Florina Cercel, într-unul din ultimele interviuri: «Îmi doresc să apuc și România echilibrată»

Ultima poză cu Florina Cercel în viaţă. Actrița purta pe chip urmele suferinţei

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net