Florin Piersic, redus la tăcere în Hawaii

Ultima actualizare:

Nu se gândea să ajungă vreodată atât de departe, dar a ajuns, graţie unei excursii oferite în dar de Adevărul Holding pentru minunata colaborare avută până acum.

Drumul a fost lung şi obositor, dar a meritat.

"Am zburat 40 de ore, am făcut trei escale şi am ajuns într-un loc unde diferenţa de fus orar e de 13 ore. Bineînţeles că în primele două zile am dormit, mai ales că în avion nu am putut închide ochii. Nu mi-e frică de nimeni şi de nimic aşa cum îmi e de avioane", a declarat, la întoarcere, actorul.

S-a cazat, împreună cu soţia sa, Anna, într-un hotel de lux cu vedere la ocean.

"Dar cum eu nu ştiu o boabă engleză, doar italiană, franceză şi rusă, făcute în şcoală, a fost mai greu să mă înţeleg cu recepţionera. Până la urmă am aflat că e din Ungaria, iar soţia mea, unguroaică din naştere, a putut vorbi cu ea. Din clipa aceea ne-am simţit mai familiari cu locul", povesteşte Florin Piersic.

S-au plimbat prin nişte locuri superbe, au stat la plajă şi s-au întors nu bronzaţi, ci arşi de soare.

Două mari suferinţe a avut marele actor: că nu a văzut exoticele hawaii-ence care să danseze din buric şi că nu a avut cui să dea autografe.

"În cele 10 zile nimeni nu m-a recunoscut, nimeni nu mi-a cerut un autograf. Eu sunt obişnuit să fiu pupat, întrebat, să dau mâna cu oamenii, sunt un vorbăreţ de felul meu. Acolo, nefiind picior de român, nu am putut vorbi decât cu soţia. Am ajuns, în disperare, să-i cer ei să-mi ia un interviu", spune glumind, în stilu-i caracteristic, Florin Piersic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net