Florin Salam și nepotul său, aniversări triste. Nelu Stoian va fi înmormântat cu doar o zi înainte

Ultima actualizare:

Înmormântarea lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a adus multă tristețe în sufletele membrilor familiei lui, iar aceștia au ajuns să poarte doliu chiar de zilele lor de naștere. Funeraliile fostului acordeonist vor avea loc cu doar o zi înainte de aniversarea lui Florin Salam și a nepotului său.

După ce a fost stabilit locul în care Nelu Stoian va fi înmormântat, și anume lângă fosta soție a lui Florin Salam, Fănica, familia îndurerată a acordeonistului a stabilit și data la care își vor lua rămas-bun de la cel pe care îl alintau „Neluțu”.

Zile de naștere triste în familia lui Florin Salam

Nelu Stoian va fi înmormântat cu doar o zi înainte ca Florin Salam și nepotul lui să își serbeze zilele de naștere, astfel că durerea este cu atât mai mare. După moartea fostei soții a lui Salam, acesta este următorul moment prin care familia este greu încercată.

Fratele lui Florin Salam a murit după ce mai multe luni a stat internat în spital, fiind infectat cu coronavirus. Nelu Stoian suferea și de alte boli, printre care unele cardiace, obezitate și diabet. Familia lui Nelu Stoian își plânge pierderea miercuri, pe 30 septembrie, în ajunul aniversării vârstei de 41 de ani a lui Florin Salam, dar și a zilei de naștere a nepotului acestuia, fiul lui Betty Stoian. 

Dacă în urmă cu ceva vreme ziua de naștere a lui Salam aducea dublă bucurie în familie, având în vedere că atunci s-a născut și fiul fiicei lui, acum nici nu se mai pune problema de vreo petrecere aniversară.

De asemenea, Florin Salam ar dori să își înmormânteze fratele alături de Fănica, fosta lui soție, care în urmă cu 11 ani a murit tot din cauza unei boli necruțătoare. Conform sursei anterior menționate, familia acordeonistului i-a organizat acestuia priveghiul, iar fiica acestuia, Bianca Stoian, este extrem de afectată de moartea părintelui ei, așa cum era de așteptat, neputând să se dezlipească de siciriul lui.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net