Fosta asistentă a Simonei Gheorghe, apariție seducătoare într-un videoclip

Ultima actualizare:

    Andra Gogan a mers pentru prima dată cu o decapotabilă
Andra Gogan a mers pentru prima dată cu o decapotabilă

Andra Gogan a lansat un videoclip îndrăzneţ, departe de imaginea de copiliţă pe care fanii canalului Disney o ştiau.

Are 19 ani şi până la această vârstă Andra Gogan a făcut o mulţime de lucruri notabile, devenind un idol pentru copii. Şi-a împrumutat vocea pentru diverse personaje celebre din filme şi desene animate din producţiile Disney. A avut propria emisiune la Disney Channel, face dansuri cu copiii de la Amicii, este studentă la ASE, a participat la “Românii au talent”, anul trecut, a fost asistenta Simonei Gherghe la “Acces direct” de la Antena 1 şi, mai nou face vlogging şi filmează săptămânal un serial pentru adolescenţi – “How To Become Popular at Highschool”.

Însă, puştoaica nu renunţă la pasiunea ei pentru muzică, înregistrând mai multe piese de-a lungul timpului şi multe cover-uri. Zilele trecute, puştoaica a filmat primul ei videoclip la piesa “Ne vedem în septembrie”, care pare să fie unul destul de îndrăzneţ, faţă de cum o ştiau copiii de la emisiunile de televiziune.

“Muzica a fost făcută de Cătălin Dascălu şi Theea Miculescu, textul de Theea şi e regizat de Ciprian Iacob. M-am gândit că e bine să trec la alt nivel şi copilaşii trebuie să înţeleagă că trebuie să cant şi piese altfel, că am crescut. Cât despre videoclip, trebuie să vă spun că m-am urcat prima oară într-o decapotabilă şi nu am carnet. Am avut o echipă drăguţă, am filmat o zi întreagă în Bucureşti alături de prieteni. Theo este şi el coleg de serial unde face şi el baschet, apare şi Robert Frăţilă, fost finalist la “Românii au talent”, în acelaşi sezon cu mine. Alături de noi apar şi câteva prietene de-ale mele şi fete care dansează în Amicii”, ne-a mai spus Andra Gogan. Cei care vor asculta piesa şi vor vedea videoclipul vor vedea câ tânăra este foarte îndrăzneaţă în cadrele filmate cât şi prin versurile piesei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net