Fosta iubită a lui Grigore Leșe, datoare cu 100.000 € la o clinică din Germania

Ultima actualizare:

    Iulia Gorneanu şi Grigore Leşefoto: arhivă personală
Iulia Gorneanu şi Grigore Leşefoto: arhivă personală

Fosta iubită a lui Grigore Leșe, Iulia Gorneanu, trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. În urmă cu două luni, ambasadoarea folclorului românesc a intrat în comă, apoi a suferit un transplant de ficat la o clinică din Germania, iar acum are nevoie de cel puțin 100.000 de euro pentru a achita costurile de spitalizare și intervenția chirurgicală, dar și pentru recuperare.

Iulia Gorneanu (45 de ani) se află în continuare internată într-o clinică din Heidelberg, Germania, unde se recuperează după transplantul de ficat din 2 octombrie, și are nevoie de sprijin financiar. Prietenii acesteia au demarat o campanie pentru strângerea sumei de care Iulia are nevoie.

”Are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea continua recuperarea în urma operației de transplant de ficat pe care a suferit-o pe 2 octombrie 2016, la Spitalul Universitar din Heidelberg, Germania, cât și pentru acoperirea costurilor legate de spitalizare și intervenția chirurgicală. Până în prezent, costurile parțiale, estimative, cumulează peste 100.000 de euro. Suma totală va fi comunicată după data de 10 decembrie.Ne-am propus să strângem 50.000 de euro până la sfârșitul lui 2016. Orice sumă contează și este bine venită. Vă invităm călduros să ne fiți alături în această provocare majoră ce are în centrul ei viața unui om.

Mama Iuliei Gorneanu, doamna Angela Boldea, a deschis trei conturi de donații în lei, euro și dolari la Banca Transilvania:

RO34BTRLRONCRT0369515501 - RONRO81BTRLEUROCRT0369515501 - EURORO85BTRLUSDCRT0369515501 - USDBeneficiar: Angela Boldea

Vom iniția o serie de evenimente online și offline în următoarea perioadă. Suntem deschiși la orice propunere creativă care ne poate ajuta să strângem suma care ne-am propus-o până pe 31 decembrie 2016.În curând vom lansa și un website dedicat acestei campanii cât și un grup pe facebook unde vom publica documentele medicale și alte informații utile”, au scris prietenii Iuliei pe Facebook.

Iulia Gorneanu s-a despărțit de Grigore Leșe (62 de ani) în primăvara acestui an, după 15 ani de relație.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net