Fostă prezentatoare Kanal D, pe post la ştirile B1 din acest weekend

Bianca Ioniţă prezenta jurnalul de weekend de la Kanal d
Bianca Ioniţă prezenta jurnalul de weekend de la Kanal d

Ştirile B1 TV au o nouă prezentatoare din acest weekend. Bianca Ioniță, fostă prezentatoare Kanal D a intrat pe post la primele întâlniri cu telespectatorii după trei ani de pauză.

Nume nou în echipa de știri a postului B1 TV. Este vorba despre Bianca Ioniță, fostă prezentatoare de știri la Kanal D timp de mai mulți ani, care s-a alăturat B1 TV din aceast weekend, la știri, după amiaza și în prime-time.


    Bianca Ioniţă prezenta jurnalul de weekend de la Kanal dFoto: arhivă personală
Bianca Ioniţă prezenta jurnalul de weekend de la Kanal dFoto: arhivă personală

"Abia aştept să revin în locul unde mă simt eu confortabil, la pupitrul ştirilor. Începând cu ora 15.00 apoi 18.00, 20.00 şi 23.00 pe B1TV. Am ceva emoţii, dar când echipa este super şi am suportul lor, iar regizorul numara secundele de intrare in LIVE, uit de ele şi vă ofer cea mai bună versiune a mea", a notat Bianca pe contul ei de Facebook înainte de revederea cu telespectatorii.  Ea s-a retras în primăvara lui 2015 pentru a o aduce pe lume pe fiica ei Eva Maria.

Cine este Bianca Ioniţă

Blonda are o experienţă vastă în televiziune. Înainte de a ajunge în curta celor de la B1, ea a prezentat meteo în 1997 la Pro TV. În perioada 1999 - 2003, a fost asistent de producție la Antena 1, iar în 2004 a prezentat emisiunea Fresh Club la Naţional Tv. Bianca a lucrat timp de doi ani, în Italia, la Teleradioerre, unde a prezentat emisiunea Movida. În perioada 2008 - 2015, prezentoatoarea a fost angajata Kanal D unde a prezentat știri. După acest an , ea a intrat în concediu de maternitate şi a revenit la tv, dar la un alt post decât cel unde eram obişnuiţi să o vedem.  

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg