Fostul coleg al lui Măruţă, găsit mort pe stradă

Ultima actualizare:

    Cătălin MăruţăFoto: Arhiva personală
Cătălin MăruţăFoto: Arhiva personală

Un fost coleg de liceu al prezentatorului a fost găsit mort în condiţii suspecte pe o stradă din Belgia. Laurenţiu Ciontescu, fiul profesorilor Dorin şi Florica Ciontescu, din Târgu Jiu, va fi înmormântat în această săptămână într-un cimitir de lângă Bruxelles. Tânărul avea 38 de ani şi, deocamdată, nu se cunoaşte cauza exactă a morţii.

Laurenţiu Ciontescu a fost coleg cu Cătălin Măruţă, care era cu un an mai mic decât el. Cei doi au avut la un moment dat o dispută, născută din teribilism, dar au trecut peste acest moment şi au continuat să aibă o relaţie de colegialitate, scrie www.adevarul.ro. Informaţia a fost făcută publică de o fostă colegă din liceu a celor doi care a publicat pe Facebook o fotografie în care Laurenţiu apare alături de Cătălin Măruţă. 

Tânărul avea 38 de ani şi era mai mic cu un an decât Cătălin Măruţă
Tânărul avea 38 de ani şi era mai mic cu un an decât Cătălin Măruţă

Laurenţiu lucra ca traducător în Belgia. El a moştenit pasiunea pentru limba franceză de la tatăl său. În timpul liceului, a participat la numeroase concursuri şi olimpiade şi a ajuns până la faza naţională la limba franceză, câştigând numeroase premii. Laurenţiu trăia de mai mulţi ani în Belgia, unde era traducător. Decesul neaşteptat al acestuia a fost anunţat chiar pe pagina lui de socializare, iar familia şi prietenii au primit teribila veste pe Facebook.

Frédérique Monet‎ povesteşte cum a murit fiul profesorilor Ciontescu: „Sunt o prietenă foarte apropiată a lui Laurenţiu şi am greaua sarcină de a vă anunţa decesul său, care a survenit în dimineaţa zilei de luni, 19 octombrie. Laurenţiu a fost găsit inconştient. Serviciile de urgenţă au fost chemate, dar nu l-au putut readuce la viaţă. Foarte îngrijorată de absenţa sa şi cum nu reuşeam să-l contactez telefonic, am apelat în cursul zilei poliţia, iar în cursul serii am contactat serviciile de urgenţă a mai multor spitale. Astfel, am aflat de decesul său spre orele 23.oo, luni seara”.

Laurenţiu va fi înmormântat în această săptămâna într-un cimitir de lângă Bruxelles. Deocamdată nu se cunoaşte cauza morţii, vehiculându-se un posibil infarct.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net