Fostul soț al Corinei Chiriac, înmormântat la Sibiu. Femeile din viața lui Virgil Anastasiu au scris mesaje dureroase

Ultima actualizare:

    Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit la Gura Râului, lângă Sibiu, acolo unde locuiaFoto: arhivă personală
Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit la Gura Râului, lângă Sibiu, acolo unde locuiaFoto: arhivă personală

Virgil Anastasiu, unicul bărbat care a dus-o la altar pe Corina Chiriac, s-a stins din viață fulgerător la Sibiu. Virgil Anastasiu a decedat luni dimineață (22 iulie) în urma unui infarct, în timp ce se afla la volan. Iată mesajele dureroase ale fostelor soții ale lui Virgil Anastasiu.

Virgil Anastasiu, soțul Corinei Chiriac în perioada 1993 – 1997, a murit luni la Sibiu. Bărbatul, mai mic cu 11 ani decât Corina Chiriac, a avut lângă el doar femei frumoase, care acum îl plâng.

Elena Oprea, văduva lui Virgil Anastasiu, este distrusă de durere

Ultima soție a fost ziarista Elena Oprea, alături de care s-a mutat la Gura Râului, Sibiu. „Am dansat împreună pe muzica vieții! Tu vei dansa acum Sus, eu mă voi hrăni doar cu amintirile pașilor noștri! Te-ai înălțat în liniște, eu m-am cufundat în lacrimi! Ai obosit repede, iar eu va trebuie să încep din nou să învăț să merg! Drum lin, iubire!”, a scris pe Facebook ultima soție a lui Virgil Anastasiu, distrusă de durere.

Virgil Anastasiu va fi înmormântat la Gura Râului

Elena Oprea a revenit cu o postare prin care a anunțat ora la care va fi înmormântat soțul ei, joi (25 iulie), la Gura Râului, Sibiu. „Se spune că la moartea noastră, dacă măcar un singur om ne vorbește de bine înseamnă că nu am trăit degeaba! Tu, Omul meu, nu ai trăit degeaba! Viața ta nu a fost în van! Am știut și, dacă mai era nevoie, am primit sute de confirmări! Te-ai stins așa cum ți-ai dorit și unde ai dorit, dar ai lăsat în urma ta un imens gol! Timpul zboară și vine clipa despărțirii care arde că jarul. Mai avem o zi să ne luăm rămas bun de la tine, iar mâine, la ora 13.00, să te conducem pe ultimul drum! Prea curând! Dar cine suntem noi să judecăm?”, a mai spus Elena Oprea Anastasiu.

Corina Chirac a transmis doar condoleanțe

Și Corina Chiriac a publicat un mesaj în mediul online după e a aflat de moartea singurul ei soț. „Condoleanțe Doamnelor Rodica Anastasiu (mama) și Elena Anastasiu (soție) pentru pierderea neașteptată a lui Virgil Anastasiu. Aceleași sincere condoleanțe prietenilor noștri comuni din România și SUA. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Flavia Teodosiu, mesaj emoționant pentru Virgil Anastasiu

Un mesaj frumos a publicat și avocata Flavia Teodosiu, cea care i-a furat inima lui Virgil Anastasiu după Corina Chiriac. „Dragii mei. Până acum mi-a fost greu sa scriu ceva. Orice. Din păcate, Virgil nu mai este printre noi. Prea devreme. Prea subit. Dar, cu viața ta și cu sfârșitul ei nu te pui. S-a dus. Îmi doresc din tot sufletul să ne amintim cu toții de el așa cum a fost si cum l-am cunoscut: plin de viață, de emoții, de umor, de nebunii, de determinări și de iubire. Așa cum a știut numai el. Dumnezeu să-l il ierte și să îl așeze în loc cu lumină unde să își găsească pacea”, a scris avocata Flavia Teodosiu, sora lui Flavius Teodosiu.

Flavius Teodosiu, fostul cumnat, i-a cântat lui Virgil Anastasiu la nuntă

Artistul Flavius Teodosiu e șocat de decesul fostului cumnat. „Eu sunt încă sub șoc. Acum trei zile am vorbit cu el. A murit la volan. Virgil mi-a fost și prieten, nu numai fost cumnat. I-am cântat și la nunta cu ultima lui soție. Erau de vreo șapte ani împreună. Era un om foarte deștept. A fost un om inteligent și 10 ani cât a fost cu Flavia a fost o perioadă în care ne-am apropiat foarte tare și a fost omul care l-a crescut pe Flavius mic. Noi am rămas într-o relație foarte bună. Dacă eu i-am cântat la nuntă... Și cu Flavia comunica la fel de bine. Orice problemă avea, o suna pe Flavia. Eu încă nu pot să realizez... Mie mi-a părut foarte rău când s-au despărțit. Mi se părea că sunt cuplul perfect. Era grec ca noi. Eu eram puțin certat cu Flavia în 1997, iar el a venit la mine în Germania și m-a împăcat cu ea și mi-a cerut mâna ei pentru că tatăl nostru murise”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Flavius Teodosiu.

Virgil Anastasiu a trecut prin trei divorțuri

În 1983, Virgil Anastasiu a terminat Institutul de Marină Constanţa şi a lucrat trei ani pe navele NAVROM. Apoi, în 1986, a decis să fugă de regimul comunist şi a ajuns în SUA. Datorită potenţialului profesional şi uman, a ajuns rapid să conducă diverse companii în SUA. Acolo a fost însurat cu o constănțeancă. În 1992 a cunoscut-o pe cântăreaţa Corina Chiriac cu care a fost căsătorit între 1993 şi 1997. Apoi s-a căsătorit cu Flavia Teodosiu, iar în 2012 cu ziarista Elena Oprea. S-a întors plin de energie şi de idei în România, aducând investiţii americane. A dezvoltat numeroase companii. Apoi a lucrat ca director sau consilier în Bucureşti la diferite instituții. A fost vicepreședinte la Bursa de Valori București. De câţiva ani s-a retras la Gura Râului, lângă Sibiu, unde a găsit iubirea din nou. Luni dimineaţă s-a stins din viaţă la 68 de ani.

Citește și:

Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit. A fost singurul bărbat care a dus-o pe solistă la altar

Complicatele poveşti amoroase ale fostului soţ al Corinei Chiriac. A trecut prin trei divorţuri dureroase

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net