FOTO A sărăcit? La ce metode recurge Oana Lis pentru un simplu bilet la film

Ultima actualizare:

    Oana Lis vrea să fie mamăFoto: Facebook
Oana Lis vrea să fie mamăFoto: Facebook

Oana Lis nu mai are linişte. De când a fost lăsată cu datorii din cauza proxeneţilor pe care îi găzduia într-una din casele închiriate pe care le deţine împreună cu soţul său, Viorel Lis, se pare că blondei îi merge din ce în ce mai prost.

Pe timp de criză, Oana Lis încearcă să se descurce cum poate, nici afacerile şi nici pensia fostului primar al capitalei, nu mai sunt de ajuns pentru ai satisface mofturile acesteia. Ar fi o adevarată tragedie, mai ales pentru Oana, căreia îi place să aibă banul ei de cheltuială, să meargă la saloane, în cluburi şi să facă shopping. Pe pagina sa personală de facebook, soţia lui Lis a făcut un gest care i-a băgat la idei pe fanii acesteia.

A publicat un mesaj în care cerea prietenilor virtuali un cod orange la film. Se ştie că miercuri seara, este orange film, unde se pot achiziţiona două bilete la preţ de unul singur, printr-un simplu sms de pe telefonul mobil.

''Hello,friends!!! Cine are sa mi dea si Mie un cod orange de film!? Plss'', aşa arăta mesajul postat de Oana. Fanii au intervenit imediat şi au taxat-o pe blondină, făcând referire la faptul că Oana Lis nu ar avea bani nici pentru o ieşire în oraş. Oare lui Viorel Lis nu îi mai merg atât de bine afacerile şi i-a tăiat soţiei sale anumite privilegii de care se bucura din plin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net