FOTO Adela Popescu, muză pentru Radu Vâlcan, la casa de la ţară

image
Adela Popescu, şedinţă foto la ţarăFoto: Talentivity

Aşa arată hobby-urile profesioniştilor! Tânărul actor este pasionat de fotografie, iar iubita lui, în lumina de crepuscul care acoperă seară de seară localitatea Susani, a fost sursă de inspiraţie pentru o şedinţă foto de senzaţie.

Zilele trecute, Adela Popescu (27 de ani) a radiat în obiectivul aparatului foto folosit cu măiestrie de către iubitul ei, Radu Vâlcan (37 de ani). Pentru că este un mare amator de fotografie, acesta a realizat o şedinţă foto demnă de revistele glossy, la casa de la ţară (Susani, Judeţul Timiş, n.r.) a părinţilor iubitei lui. Aşadar, lângă un morman de lemne, Adela a fost muza lui Radu, în lumina de crepuscul care a invadat grădina.

image
Adela Popescu, şedinţă foto la ţară

“Sunt pasionat de fotografie, iar Adela mă inspiră foarte tare şi îmi pune creativitatea la încercare. Ideile pentru şedinţele foto pe care le facem împreună, ne vin pe moment, iar în cazul acesta ne aflam la Susani. Am vazut un cadru spectaculos şi câteva raze de soare. Suntem foarte încântaţi de fotografiile care ne-au ieşit”, a mărturisit Radu Vâlcan.

image
Adela Popescu, şedinţă foto la ţară

“Ne-a plăcut un cadru foarte mult şi apoi m-am gândit că ar fi şi mai interesant să apelez la un outfit cu buget redus. Cea mai mare satisfacţie a mea este să găsesc o fustă misto, cu paiete, într-un second hand. Dar nici in second hand nu îmi place să o găsesc pe umeraş. Eu vreau să mă lupt, să mă caţăr pe maldărele de boarfe, să scormonesc, să mă îngrop în texturi şi, ca un căutător de comori, să găsesc cufarul. Abia atunci sunt mulţumită. Şi la fiecare vizită făcută părinţilor mei, întorc pe dos dulapul fermecat şi fac război în pod. Pe scurt, fusta e cumpărată dintr-un târg, sandalele au fost ale mele şi le-am trimis la bunici, acum 8 ani. Le cumpărasem din prima mea vacanţă peste hotare. Grecia. Colierul e la noi în casă de când eu nici nu mă născusem. Bustiera e nouă, iar plasa leopard e cumparată de la magazinul din sat şi am dat pe ea 5 RON”, a povestit Adela Popescu pe blogul ei.

adela4 jpeg
Adela Popescu, şedinţă foto la ţară
borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG