FOTO Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, s-a uscat pe picioare după divorț. Cum arată acum

image
Andrei Ștefănescu și Antonia au împreună un băiețel

Andrei Ștefănescu și partenera lui, Antonia, s-au alăturat seriei divorțurilor din showbiz-ul românesc, după ce au decis să pornească pe căi separate în vara acestui an. Au divorțat amiabil, la notar și au decis să păstreze o relație bună de dragul fiului lor. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu pare să fi lăsat trecutul în urmă, judecând după ipostazele în care au fost surprinși de fotoreporteri.

Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia, au decis să pună capăt unei relații de șapte ani în vara aceasta, iar divorțul s-a desfășurat amiabil, la notar. Cel care a anunțat separarea a fost Andrei Ștefănescu. El a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a confirmat destrămarea căsătoriei. 

image
Andrei Ștefănescu, copleșit de gânduri și de griji, deși se afla la muncă, la Antena 1. Fotoreporterii Click! l-au surprins într-o pauză

"După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai", scria Andrei Ștefănescu. 

image
Antonia s-a topit pe picioare după divorțul de Andrei Ștefănescu

Cu puțin timp înainte de anunța divorțul, el a fost surprins de fotoreporteri, într-o pauză de filmare de la emsiunea "Te cunosc de undeva", iar mina sa nu amintea cu nimic de energia debordantă pe care o afișează de fiecare dată în fața telespectatorilor. Era un monument de tristețe și se plimba, îngândurat, de la ușa studioului, până la mașină.

Carismaticul prezentator și cântăreț nu este dintre cei mai norocoși în ceea ce privește viața personală, el bifând al doilea divorț. Cu ani în urmă, prima sa soție îl înșela, lucru care l-a determinat să pună punct, fără loc de discuții, mariajului. 

image
Andrei Ștefănescu, copleșit de gânduri și de griji, deși se afla la muncă, la Antena 1. Fotoreporterii Click! l-au surprins într-o pauzăfoto: BLITZ / CLICK!

Nu doar Andrei Ștefănescu se simte mâhnit din cauza despărțirii, ci și fosta sa soție. La rândul ei, Antonia a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, în urmă cu câteva zile, plecând de acasă spre locul de muncă, la Romexpo, vizibil îngândurată.

image
Antonia s-a topit pe picioare după divorțul de Andrei Ștefănescu

Îmbrăcată corespunzător vremii reci, cu o pereche de blugi negri și un palton lung alb, o pereche de cizme și o eșarfă cu care și-a acoperit capul, Antonia s-a grăbit spre serviciu, însă pe chipul, cu un machiaj minimal, se putea observa tristețea.

image
Andrei Ștefănescu nu are noroc în dragoste șia divorțat de două ori până la 41 de ani

De altfel, postările Antoniei de pe Instagram par să confirme faptul că divorțul a afectat-o, însă este determinată să rămână pozitivă și să privească cu încredere spre viitor. La jumătatea lunii noiembrie a încărcat o fotografie cu un mesaj motivațional: "Florile au nevoie de timp pentru a înflori".

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
barbat arestat jpeg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf