FOTO Carmen Brumă se mândrește cu posteriorul ei fără celulită! Ce sfaturi le dă femeilor

Carmen Brumă are o siluetă demnă de invidiat, neavând pic de celulită
Carmen Brumă are o siluetă demnă de invidiat, neavând pic de celulită

Toate reprezentantele sexului frumos își doresc să-și expună corpul în cea mai bună formă a lui, mai ales în momentul în care anotimpul cald își face apariția și e vremea perfectă de mers la mare sau la piscină. Celulita apare chiar și pe cele mai suple siluete, ca urmare a unui regim alimentar haotic, și dispare foarte greu, devenind inamicul numărul unu al tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor să se afișeze în costum de baie fără să aibă rețineri.

Carmen Brumă este recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat și este un exemplu bun de urmat în această privință. Partenera de viață a lui Mircea Badea se poate mândri cu o siluetă perfectă, care cunoaște doar definiția cuvântului „celulită”, fiind printre norocoasele care se bucură de lipsa acesteia. În ultima fotografie sexy publicată de Carmen pe rețelele de socializare, vedeta și-a etalat posteriorul, care nu avea, într-adevăr, niciun strop de clulită. Pentru a sări și în ajutorul celor care se confruntă cu această problemă, Carmen a dezvăluit lista secretă a regulilor care o ajută să se mențină în această formă de invidiat. 


    Carmen Brumă are o siluetă demnă de invidiat, neavând pic de celulită Foto: Instagram
Carmen Brumă are o siluetă demnă de invidiat, neavând pic de celulită Foto: Instagram

„10 reguli simple ca să reduci sau să scapi de celulită. În fiecare an, în sezonul de plajă sau în apropierea lui, se înmulțesc întrebările referitoare la celulită. Evident că toată lumea vrea să știe cum scăpă de celulită într-un timp cât mai scurt. Am încercat să rezum mai jos câteva lucruri care să vă ajute. 95% dintre femei au celulită, iar restul de 5% o ascund foarte bine. Celulita în stadiu avansat nu poate fi eliminată, dar poate fi estompată. De celulită nu se scăpa definitiv, ea poate să reapară în diverse etape ale vieții; înainte de ciclu, în sarcină, la menopauză , după 30 de ani etc. Celulită apare dintr-un cumul de cauze: inflamatorii, hormonale, alimentare, circulatorii (hidratarea și drenajul lichidelor).


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

De aceea și metodele de combatere ar trebui să se adreseze tuturor cauzelor probabile și nu doar aspectului exterior. Stresul afectează echilibrul hormnal, apetitul, odihna, refacerea organismului. Este o cauză ascunsă pentru foarte multe afecțiuni, iar celulita nu face excepție.Celulita nu ține de greutate, ci de echilibrul masă musculară/grăsime și de localizarea depozitelor de grăsime. Există femei slabe cu multă celulită și femei grase cu foarte puțină celulită. Cura de slăbire drastică poate agrava celulita. Pentru reducerea celulitei e necesar să respectați următoarele reguli alimentare cel puțin 6 săptămâni:

– Eliminați complet zahărul și dulciurile ( miere, îndulcitori naturali sau artificiali). 

– Eliminați alcoolul. – După oră 18 mâncați doar carne slabă cu legume proaspete.– Eliminați soia, mezelurile și prăjelile. – Mâncați proteine slabe la fiecare masă (min 1 gram proteină/kg corp). – Încercați să vă schimbați compoziția corporală în favoarea masei musculare. Faceți antrenamente de tip HIIT și variați exercițiile. – Nu ronțăiți între mese chiar dacă e vorba de alimente sănătoase. Limitați-vă la 3 mese principale și (eventual doar dacă simțiți nevoia) 2 gustări. – Beți 45 ml apă /kg corp. – Nu fumați! Nicotină are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, scade circulația și drenajul limfatic la nivelul pielii și favorizează apariția celulitei. – Creșteți aportul de lecitină și acizi grași esențiali omega 3. În mod natural se găsesc în gălbenușul de ou, peștele gras, sardine, nuci sau puteți folosi varianta suplimentelor”, a explicat Carmen Brumă pe blogul personal.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
pantofi jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg