FOTO Cum se distrează Mihaela Rădulescu după ce i-a dat papucii lui Dani Oţil

image
Mihaela se bucură mai rău ca un copil de noua achiziţie

Viaţa merge înainte. Pe deviza asta se axează şi Mihaela Rădulescu (45 de ani), care se pare că nu suferă prea rău după ce a încheiat relaţia cu iubitul ei, Dani Oţil (34 de ani).

Fosta prezentatoare tv a confirmat, luni, despărţirea de matinalul de la Antena 1, printr-un comentariu postat pe pagina personală de Facebook. 

Totul a culminat după ce weekend-ul trecut presa mondenă a anunţat că diva de la Monaco ar fi ''presusupa iubită'' a lui Felix Baumgartner, austriacul care a depăşit viteza sunetului după ce sărit din spaţiu, de la 39 de kilometri înălţime. Agenţia de fotografii Getty Images ar fi speculat că Mihaela e noua iubităa acestuia.

Din fotografiile postate recent pe contul personal de Facebook, jurata de la ''Românii au Talent'' se pare că a trecut foarte uşor peste despărţirea de cel care i-a fost iubit timp de şase ani.

Ea se distrează de minune la Monaco, acolo unde locuieşte după divorţul de omul de afaceri, Elan Schwartzenberg, şi unde duce o viaţă lipsită de griji.

Aceasta îşi dedică mai tot timpul fiului ei, dar acordă o importantă atenţie şi sporturilor, pe care le practică atunci când are un pic de timp liber.

Mai nou, ea şi-a achiziţionat un electric skateboard (n.r. skateboard electric), şi a trecut la acţiune. Asta puteţi vedea şi în imaginile de mai jos.

image
Ea se plimbă cu un skateboard electric pe străzile din Monaco

mihaela jpeg
Mihaela se bucură mai rău ca un copil de noua achiziţieFOTO: Arhiva personală
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
Eduard Hellvig bilant SRI FOTO Mediafax
teoria conspiratiei shutterstock
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda