FOTO EXCLUSIV Cât te costă să înveţi tenis de la Lucian Viziru. Pui banul jos şi te transformi din ciuca bătăilor într-un mic Roger Federer

Vrei un schimb de mingi cu frumuşelul Lucian Viziru? Nimic mai simplu. Pui banul jos, iar actorul, acum prof de tenis, te transformă din ciuca bătăilor într-un mic Roger Federer. Revenit în ţară în martie, Viziru munceşte pe brânci la academia lui de tenis, aceasta fiind, momentan, singura sursă de venit a familiei.

A plecat în Germania în urmă cu doi ani, pentru o viaţă nouă alături de soţia Ema (38 de ani) şi fiul Mihai (4 ani şi jumătate), dar s-a întors în România în martie, momit tot de mirajul televiziunii. Lucian Viziru (38 de ani) a participat la „Ferma vedetelor” (PRO TV), alături de fratele său, Augustin Viziru, însă nu a făcut mulţi purici la emisiune. Tot sportul a fost salvarea lui, aşa că s-a apucat să practice şi în România meseria din care scotea bani în Germania. La nemţi, el a lucrat pentru una dintre cele mai bune şcoli de tenis din regiunea Baden-Württemberg şi câştiga aproximativ 2.000 de euro pe lună, fiind plătit cu 50 de euro pe oră. Nici la Bucureşti nu stă rău, căci la “Viziru Tennis Academy” te costă 1.200 de lei şase şedinţe individuale, cu proful la fileu, iar Lucian nu duce lipsă de clienţi. Unde mai pui că, la cerere, antrenamentele se pot desfăşura şi în limbile germanăşi engleză. Fostul actor de telenovele şi totodată fostul solist de la trupa “Gaz pe foc” bate mingile cu racheta la Complexul Cultural Sportiv Studenţesc Tei, la BTT Herăstrău, dar poate veni şi la cel mai apropiat teren de tenis de lângă casa ta, însă numai în sectorul 1. “Cele mai mari performanţe şi satisfacţii le-am avut în tenis, nu în muzică şi nici în actorie. De asemenea, am terminat ANEFS-ul, aşa că nu fac altceva decât să-mi practic meseria, până la urmă. Din tenis se câştigă decent. Cu muzica, în România, e mai complicat, azi poţi să faci mii de euro şi, peste doi, trei ani, să cânţi pe la nunţi. Nu mă mai atrage genul ăsta de viaţă”, povestea Viziru pentru revista OK!

E sportiv, dar fumează precum un turc

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe Lucian prin oraș, purtând un tricou cu un mesaj haios: “Keep calm and hide money” (“Fii calm și ascunde-ţi banii!”). Viziru avea în mână și o țigară aprinsă, din care trăgea de mama focului, deși fumatul e cam contraindicat într-o carieră sportivă.

Şi cu ei poţi face dans, sport sau muzică!

500 de lei dans  cu Wilmark
500 de lei dans cu Wilmark

450 de lei canto  cu Lavinia Pârva
450 de lei canto cu Lavinia Pârva

700 de lei sport  cu Carmen Brumă
700 de lei sport cu Carmen Brumă

Moda vedetelor care au devenit profesori s-a extins în România. De exemplu, Wilmark a făcut o afacere din meseria sa de coregraf și a înființat o școală de dans latino la București, unde o oră de dans cu el costă 500 de lei. Carmen Brumă a înființat proiectul “Sănătoasă, Suplă, Sătulă” și scoate untul din tine la sală, contra sumei de 700 de lei pentru două luni, iar solista Lavinia Pârva te învață să cânți cu 450 de lei lunar.

Mama lui a fost campioană naţională cu Ilie Năstase

Lucian se trage dintr-o familie în care tenisul se mănâncă pe pâine.

  • A început să joace încă de la vârsta de 4 ani, sub îndrumarea bunicului său, Gogu Viziru. Acesta a câştigat, singur sau împreună cu fraţii săi, nenumărate cupe şi titluri şi i-a învăţat tenis pe regele Mihai, pe Petru Groza, pe copiii lui Ceauşescu. A fost campion naţional de 9 ori la simplu, în perioada 1947-1956, dar şi la dublu, alături de fratele său geamăn, Marin Viziru. Gogu Viziru a fost căpitanul echipei de Cupa Davis a României şi antrenorul lui Ion Ţiriac şi Ilie Năstase.
  • Irina Viziru, mama lui Lucianşi a lui Augustin, e şi ea fostă jucătoare de tenis şi campioană naţională la dublu mixt, alături de Ilie Nastase. 
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png