FOTO EXCLUSIV Cristina Rus nu renunţă la lux nici cu soţul după gratii!

Ultima actualizare:

  După ce s-a înnoit, blonda s-a urcat în bolidul luxosFoto: Mihai Ionescu
După ce s-a înnoit, blonda s-a urcat în bolidul luxosFoto: Mihai Ionescu

Fericirea conjugală i-a fost zdruncinată din temelii la sfârşitul anului trecut, dar asta n-a făcut-o să renunţe la luxul cu care s-a obişnuit. În timp ce soţul ei, Dragoş Bîlteanu (35 de ani), e după gratii, Cristina Rus (33 de ani) se vindecă cu shopping de fiţe. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe blondină la volanul noului ei bolid, un Range Rover, care costă peste 100.000 de euro.

“Oricine spune că banii nu pot cumpăra fericirea, pur şi simplu nu ştie unde să îşi facă cumpărăturile”, e o zicală care i se potriveşte mânuşă Cristinei Rus. Cu soţul la “răcoare”, cântăreaţa îşi permite încă să facă paradă de lux.

Cântăreaţa se plimbă cu o maşină în valoare de peste 100.000 €
Cântăreaţa se plimbă cu o maşină în valoare de peste 100.000 €

Îmbrăcată din cap până-n picioare în haine de firmă şi la volanul unui bolid nou-nouţ. Aşa a fost surprinsă blondina, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, la o sesiune de shopping, într-unul din cele mai exclusiviste magazine din Capitală.

Chiar dacă nu s-a născut în puf, solista s-a acomodat extrem de repede cu noul statut de doamnă din înalta societate. Imperiul pe care l-a construit soţul ei, afaceristul Dragoş Bîlteanu, e în colaps, iar procurorii i-au pus sechestru pe avere. Asta nu a împiedicat-o însă pe cântăreaţă să-şi cumpere o maşină nouă.

Iar standardele au rămas la fel de ridicate, astfel că blonda se plimbă acum cu un Range Rover Vogue de culoare neagră, în valoare de peste 100.000 de euro.

Blonda îşi cumpără haine doar din magazine exclusiviste
Blonda îşi cumpără haine doar din magazine exclusiviste

Îmbrăcată complet în negru, machiată şi aranjată, vedeta nu şi-a pierdut strălucirea, chiar dacă Dragoş e închis de mai bine de o lună pentru delapidare. Posesoarea unor picioare interminabile şi a unui trup fără cusur, Cristina a încercat să-şi ascundă totuşi suferinţa sub un zâmbet forţat şi a făcut câteva cumpărături într-un magazine de fiţe. După ce a ieşit cu o plasă imensă, blonda s-a oprit să mănânce la un restaurant frecventat doar de bogătaşi.

Cristina a luat prânzul la un restaurant de fiţe din Capitală
Cristina a luat prânzul la un restaurant de fiţe din Capitală

După ce şi-a făcut poftele, s-a urcat în maşină şi-a plecat spre casă, unde o aşteptau cei doi copii, Dragoş jr (5 ani) şi Cristina Maria (11 luni).

Dragoş Bîlteanu, arestat pentru o ţeapă de 13 milioane €

Dragoş Bîlteanu
Dragoş Bîlteanu

Soţul Cristinei, Dragoş Bîlteanu, cu o avere estimată la 90 de milioane €, a fost arestat în 9 decembrie, pentru 29 de zile, iar Sărbătorile l-au prins după gratii. Afaceristul, care este director general al SIF Banat-Crişana, este acuzat că a manipulat piaţa de capital şi a delapidat societăţi de investiţii financiare. Ca şef al SIF Banat Crişana este suspectat că ar fi comis fraude financiare cu un prejudiciu de 13 milioane de euro. Cristina şi Dragoş sunt căsătoriţi de cinci ani şi au împreună doi copii.

Cristina Spătar, la un pas de divorţ?

De când Alin e închis, au început să apară probleme în familia cântăreţei
De când Alin e închis, au început să apară probleme în familia cântăreţei

Prietena de suferinţă a Cristinei Rus n-o duce deloc bine. Cristina Spătar (42 de ani) trăieşte un coşmar de la începutul lunii octombrie, când soţul ei, Alin Ionescu (37 de ani), a fost săltat de mascaţi şi trimis în puşcărie. Bărbatul, patronul uneia dintre cele mai mari firme de pază din România, este suspectat de o evaziune uriaşă, de 10 milioane de euro.

Cum în dosar s-a decis să fie pus sechestru pe conturile lor, cântăreaţa s-a întors pe scenă, pentru a mai câştiga un ban. Asta l-a înfuriat la culme pe Alin. Se zvoneşte că artista se gândeşte la divorţ, după ce soţul i-ar fi reproşat că trebuie să stea acasă şi să aibă grijă de copii. Cei doi sunt căsătoriţi de şase ani şi au împreună doi copii, pe Albert (5 ani) şi pe Aida Maria (2 ani şi jumătate).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net