FOTO EXCLUSIV Cristina Șișcanu își alăptează la piscină fetița de 2 ani și patru luni

image
Cristina Șișcanu își alăptează în continuare fetița

Cristina Șișcanu a fost surprinsă pe plajă în timp ce își alăpta micuța, chiar dacă Petra a împlinit 2 ani și patru luni. Vedeta nu s-a încumetat încă să încheie procesul de alăptare, chiar dacă a anunțat recent pe rețelele sociale că abia așteaptă să nu mai fie nevoită să își hrănească fetița la sân. Iată imaginile realizate de fotoreporterii Click!

Cristina Șișcanu (34 de ani) este cunoscută drept o militantă pentru alăptat, fie el în public sau nu, chiar dacă de-a lungul timpului s-a lovit de multe critici din partea celor ce îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale. Deși fetița ei și a lui Mădălin Ionescu, Petra, este deja măricică, având 2 ani și patru luni, mămica Șișcanu nu s-a încumetat până acum să o dezvețe pe aceasta de alăptat. 

Cristina Șișcanu o alăptează în continuare pe Petra 

Familia se află momentan în vacanță la mare, unde se bucură din plin de soare și relaxare, iar mesele Petrei nu au fost neglijate nici la piscină, acolo unde jurnalista a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce își hrănea fetița la piept. Cristina a vorbit mereu deschis cu internauții pe marginea acestui subiect și, deși continuă să își alăpteze fetița, aceasta le-a dezvăluit recent prietenilor ei virtuali că ea consideră că a venit timpul să încerce să o dezobișnuiască pe Petra să mai mănânce de la sân. 

image
Cristina nu se ferește să o alăpteze pe Petra în public

Această decizie nu are însă legătură cu criticile primite de-a lungul timpului, atunci când se mândrea că alăptează în public, Cristinei Șișcanu părându-i-se normală această activitate, ci mai degrabă cu dorința de a finaliza acest proces, care probabil că începe să îi dea bătăi de cap.

image
Mămica Șișcanu arată foarte bine, după ce a dat jos și câteva kilograme

„Înțărcarea” face totuși parte din dezvoltarea normală a oricărui copil și jurnalista crede că în viitorul apropiat va trebui să îi explice Petrei cum stau lucrurile și să-i prezinte biberonul sau cănuța.

Până când o va lăsa inima să o dezvețe pe Petra însă, soția lui Mădălin Ionescu este în continuare „la datorie” când vine vorba de alăptat, chiar și în vacanțe, sub privirile protectoare ale soțului ei, care mereu i-a luat apărarea când Cristina a fost atacată de cei din jur pentru dorința de a-și alăpta micuța chiar și în public.

image
Micuța Petra merge în continuare și în cărucior

O altă vedetă autohtonă care a decis să își alăpteze fetița la sân chiar dacă, după „normele societății”, aceasta ar fi prea mare pentru acest proces, este și Sânziana Buruiană, care a recunoscut că își hrănește micuța la sân chiar și la 3 ani și câteva luni. Această decizie vine însă și cu sacrificii, mămicile fiind nevoite să fie extrem de atente la alimentație, la ce medicamente iau, iar alcoolul este, de asemenea, exclus „din meniu”. 

image
Micuța Petra merge în continuare și în cărucior Foto: Mihai Ionescu

Citește și:

Cristina Șișcanu și-a luat prin surprindere soțul: «Facem un băiețel?» Răspunsul lui Mădălin Ionescu

Cristina Şişcanu s-a pozat în costum de baie pe ger. Se vede că a slăbit 30 kg

Screenshot (539) png
Prodanca a venit în verde la parastas
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
Conferinta de presa  Lucian Bode Alexandru Rafila Palatul Victoria 25 februerie 2022 FOTO  Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png
sylvester stalline si sotia