FOTO EXCLUSIV Cum a scos-o Andreea Bălan din minţi pe Misty. Liniştea din relaţia cu Keo s-a dus pe Apa Sâmbetei

Andreea şi Michael  s-au despărţit la  începutul lunii iunie
Andreea şi Michael s-au despărţit la începutul lunii iunie

Andreea Bălan (30 de ani) nu pare câtuşi de puţin afectată de despărţirea de Michael, iar acum şi-a propus să se distreze pe seama foştilor iubiţi. A filmat un videoclip provocator şi a şters de pe internet fotografiile cu americanul, păstrându-le însă pe cele cu Keo. Faza a scos-o din minţi pe Misty şi i-a dat aripi lui Keo, stări ce pot fi lesne observate şi în cadrele surprinse de fotoreporterii Click!

Andreea a devenit imună la despărţirile amoroase. A vărsat lacrimi amare, anul trecut, după ce Keo (36 de ani) a părăsit-o pentru solista Misty, astfel că  separarea de iubitul american nici că i-a dat prea multe palpitaţii.

Relaţia  dintre  Andreea şi Keo s-a  sfârşit în mai 2014
Relaţia dintre Andreea şi Keo s-a sfârşit în mai 2014

Ei nu i-a mai rămas decât să le plătească câteva poliţe usturătoare celor care i-au călcat inima în picioare. Prin urmare, cântăreaţa a şters de pe contul său de Facebook fotografiile în care se pupa cu foc cu Michael, dar nu şi pe cele cu Keo, din vremurile lor bune. Misty (24 de ani) simte că mănuşa i-a fost aruncată şi că liniştea ei s-a dus pe Apa Sâmbetei, cu atât mai mult cu cât Andreea a lansat la începutul lui iunie un videoclip incendiar, “Throw Your Money”, în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Fotoreporterii Click!  i-au surprins pe Keo şi pe Misty, zilele trecute, în timp ce ieşeau dintr-un local din buricul Bucureştiului, numai că nu-şi mai aruncau bezele, ca anul trecut, la începutul relaţiei. Dimpotrivă, Keo căsca plictisit şi se scobea în dinţi după copioasa cină, iar Misty avea o faţă prelungă, omorându-şi timpul cu o discuţie telefonică. Apropiaţii cuplului ne-au spus că Misty nu mai este atât de sigură pe relaţie, de când Bălanca a rămas fără iubit, şi că simte că pierde teren. Andreea şi Keo nu şi-au încheiat toate socotelile, căci vila din Otopeni, în valoare de 400.000 de euro, pe care şi-o înălţaseră, încă figurează pe numele amândurora şi niciunul nu s-a grăbit să şi-o împartă frăţeşte. 

Şi-a şters pozele cu americanul, le-a păstrat pe cele cu Keo


    Andreea şi Michael  s-au despărţit la  începutul lunii iunie
Andreea şi Michael s-au despărţit la începutul lunii iunie

Andreea Bălan şi-a postat pe Facebook, pe parcursul unui an de relaţie cu Michael, sute de fotografii, din vacanţele romantice, pentru a-i face în ciudă lui Keo, bărbatul care a lăsat-o baltă în mai 2014, pentru Misty. Dar, la începutul lui iunie, după despărţirea de american, ea a şters tandrele ipostaze, păstrând doar pozele cu Keo.

Andreea Bălan nu are succes în dragoste, deşi arată ca  o bombă sexy
Andreea Bălan nu are succes în dragoste, deşi arată ca o bombă sexy

Andreea şi Keo au locuit împreună vreme de 8 ani, dar niciodată nu au vorbit despre oficializarea relaţiei. În plus, el a jucat la dublu, o vreme, întâlnindu-se când cu Misty, când cu Andreea. 

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg